Even geduld...

Uit het leven van Marleen

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag, met vertraging, aflevering 3: de hoogtepunten van maart 2015.

Bijzondere ontdekkingen

Heerlijk vind ik het, onderweg te zijn en bijzondere plekjes te ontdekken. Blij en verrast werd ik door Cornelis, in Utrecht. Een alles-in-1 Bijzonder Plekje: koffie-lunch-slapen. Het mooie interieur, de serene sfeer, de leuke gastheren; ik ben verkocht! 

Over landweggetjes in het buitengebied bereik je de bijzondere vakantiewoning de Schaapskooi, een gerenoveerde authentieke schaapskooi op een landgoed. Ik was nog zo gewaarschuwd om niet naar de TomTom te luisteren. Eigenwijs als ik ben, stond ik met mijn autootje ver in de modder op een onverharde weg tussen de weilanden… De ontdekking van deze mooie accommodatie deed me mijn avontuur snel vergeten!

Top 3 best bezochte plekjes

In maart zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Strandhuisje Groede
2. Strandhuisjes Zeeland
3. De Heerlijkheid Vijlen

Favoriet op Instagram

Terwijl het in Nederland koud en nat was, verbleef ik een paar dagen in zonnig Barcelona, waar we met fietsen van Cruising Barcelona over de boulevard reden. Zo lekker om even die zon te voelen, met onze voeten in het zand, wind door onze haren…

Bijzonder Plekje in de media

Kek Mama ontdekte het Bijzonder Plekje boek. Blijft een bijzonder gevoel om mijn boek in de media te zien.

Bijzondere activiteit

Aan het begin van de lente stonden we twee dagen op het gezellige Feel Good & Shop Event in Veghel, een kleinschalig event op een prachtige locatie. Leuke ontmoetingen, gezellige gesprekken en veel nieuwe gezichten tijdens die dagen in het Brabantse land. Voor herhaling vatbaar!

Bijzonder Plekje onderweg

Een dagje Friesland bracht me langs een paar Bijzondere Plekjes en liet me Picknickers ontdekken. Eindelijk maakte ik kennis met Robert-Jan van 't Scheepshuisje, een echt bijzonder vakantiehuis, op het water. Je vaart met kapitein naar een mooie plek waar je aanlegt of voor anker gaat. Genieten op water, in een luxe huisje. 

Midden in de weilanden ligt Leuketrijne, twee tot leuke logeerplekjes omgetoverde bouwketen. Met oneindig uitzicht, in alle rust… 

U2NoZWVwc2h1aXNqZQ==TGV1a2V0cmlqbmU=

Onderweg van 't Scheepshuisje naar Leuketrijne reed ik langs Fodbar Picknickers, een geweldig leuk en lekker (lunch-)tentje aan het water bij Terherne. Een echte hotspot, hip van binnen, met een heerlijk terras buiten.

UGlja25pY2tlcnMgVGVyaGVybmU=UGlja25pY2tlcnM=

Bijzonder Barcelona

De maand begon met een paar dagen Barcelona. Die dagen, samen met Bijzonder Plekje ambassadeur Femke, waren 1 groot hoogtepunt. Slapen bij B&B Bed and Break, de leukste koffie- & lunchtentjes ontdekken, op de fiets door de stad, even in de zon aan het strand, een onverwachte ontmoeting met Ingeborg van Brood & Tomaat, wijn proeven met Claartje van Blend & Bottled…. Wat een geweldige stad! 

Maart vloog voorbij… ben benieuwd wat april in petto heeft voor mij! 
Geniet van de lente!

Marleen