Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 11: de hoogtepunten van november 2015.

Het mooie herfstweer hield aan en zorgde voor prachtige herfstfoto's tijdens een rondwandeling vanaf 't Peeske in Beek.

Hotspots in Holland

In Arnhem ging ik op de koffie bij het nieuwe First Eet Cafe, aan de markt. Je kent First Eet misschien wel als catering bedrijf, van o.a. Flavourites. Ze hebben nu een eigen plek, waar je zeker een keer naar toe moet. 


(First Eet Cafe – Markt 27, Arnhem)

In Breda had ik een afspraak bij Jan en Alleman, waar Jan en Alleman welkom is en werkt. In de bediening van dit lunchcafé werken jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun enthousiasme is hartverwarmend!


(Jan en Alleman – St. Janstraat 22, Breda)

Foto van de maand

Veruit de mooiste van de maand; Noordwijk aan Zee.

Uitwaaien aan zee x 2

Met storm aan zee, altijd een goed idee! Op een gewone zaterdag reden we naar Bloemendaal, waar we bijna het strand af waaiden! Wind, regen en fijne strandtent San Blas.

Dat lekkere uitwaaien aan zee deed ik eind van de maand ook met de liefde van mijn leven tijdens een weekendje Noordwijk. Met het mooie Hotel Vesper als uitvalsbasis… heel fijn om even samen te zijn!

Top 3 best bezochte plekjes

Een verrassend andere top 3! De strandhuisjes blijven hoe dan ook favoriet.

1. Beach Villa's Hoek van Holland
2. B&B Slapen in het Bos
3. Boswachtershuisje Beekhul

Citytrip Haarlem

Samen met Femke bezocht ik de mooie stad Haarlem, waar we een nachtje sliepen in het Boutiquehostel Hello I'm Local. Lees meer over onze ontdekkingen.

Five City Spa

Ik ben om! Een dagje spa of wellness was niet echt aan me besteed. Totdat ik binnenliep bij Five City Spa in Utrecht voor een weldadige massage en facial. Wat een verwennerij! Ik wil meer!

En nu begint alweer de laatste maand van het jaar! Traditiegetrouw de feestmaand… het voelt alsof tot nu toe elke maand een feestje was.

Marleen

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: