Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 8 (met enorme vertraging): de hoogtepunten van september 2015.

Pop-up camping Landgoed Baarn

Een bijzondere start van de maand. We waren een nachtje te gast op Landgoed Baarn, waar ter ere van de lancering van de recreatiewebsite Elke Plek een pop-up camping was gerealiseerd. 25 tenten in een sprookjesachtige omgeving. Een heerlijke BBQ, een klassiek concert in het landgoed en 's morgens een goed verzorgd ontbijt… Een bijzondere ervaring om op zo'n mooie locatie een nachtje te mogen slapen!

Leuke ontdekking in Arnhem

In Arnhem, aan het Willemsplein, zit sinds kort Mams Coffee. Een fijne plek voor een koffie (ook to-go), lekkere taart, verse sapjes, panini's, bruscetta's en 's avonds lekkere wijnen. Het interieur is stoer, industrieel en vintage door elkaar. Eigentijds met een huiskamergevoel. 

Mams Coffee – Willemsplein 45 6811KD Arnhem

Elke Moment in Limburg

In het Limburgse Sevenum vind je Elke Moment, een koffiehuis met B&B en een leuke tuin om te genieten van je sapje, latte, smoothie, lunch… Het interieur is hip, licht en een beetje Scandinavisch. Een fijne tussenstop tijdens je fietstocht, een lekkere onderbreking van je rit naar Zuid-Limburg, een gezellige ontmoetingsplaats met vriendinnen en een toffe locatie voor een workshop.

Elke Moment – Kerkstraat 1 5975 BH Sevenum

Top 3 best bezochte plekjes

Voor het eerst in maanden een andere top 3. Na het seizoen van de strandhuisjes wordt er nu in de herfst meer gezocht op plekjes in het bos.

1. Slapen in het Bos
2. Strandhuisjes Groede
3. Vakantiehuisje Beekhul

Foto van de maand

Een verrassende foto van de maand, bloemen op tafel van ons eigen Bijzondere Plekje.

Inspiratieboost bij Dalauro B&B

De derde week van september was ik een paar dagen te gast bij B&B Dalauro in het Limburgse Heuvelland. Laura (aandachtsverstrekker) organiseerde een inspiratie opkikker, 4 dagen lang met andere ondernemers op zoek naar je why, je passie, je dromen… Verhelderend en fijn om weer even terug te gaan naar de basis van Bijzonder Plekje. Ik kan je zo'n inspiratieboost van harte aanbevelen. De combinatie van Laura, het nadenken over je concept/vissie/dromen, de culinaire verwennerij van gastheer Rob en het Limburgse Heuvelland…. TOP!

THVuY2ggdmFuIFJvYiB2YW4gRGFsYXVybw==

In de media

Een beetje trots ben ik wel. Ik ben gastblogger op Wendy Online, de online versie van Wendy magazine van Wendy van Dijk. Benieuwd waar ik over schrijf? Kijk snel op Wendy Online.

Antwerpen in the picture

Ambassadeur Femke verbleef een paar nachten in Antwerpen, om al fietsend op zoek te gaan naar de leukste en nieuwste hotspots in deze bruisende stad. Benieuwd naar haar ontdekkingen?

Meer van Belgie ontdekken? Boek eens een weekendje op deze hippe Boat & Breakfast in de stad Mechelen.

U2xhcGVuIG9wIHdhdGVyIGluIEJlbGdpZQ==

Tussendoor gingen we verder op ontdekking in onze eigen omgeving. Al fietsend over dijken, door bossen en langs de rand van de Veluwe genoten we van heerlijk herfstweer en elkaar. 

Op naar oktober,

Marleen

T3Agb250ZGVra2luZw==