Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hello I’m local
Design hostel
1 - 14 personen
vanaf € 25 per persoon
Ga naar de website

Boutique hostel in centrum

Hello I’m Local is een Boutique Hostel in het centrum van Haarlem. Gelegen aan de sfeervolle en rustige Spiegelstraat en allesbehalve een standaard hostel. Het heeft de sfeer van een kleinschalige B&B. Het Teylers- en Frans Hals museum liggen op loopafstand net als fijne lunchadresjes en leuke winkels. Hello I’m Local is daarom de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Haarlem.

Relaxte sfeer

Hello I’m Local heeft 12 unieke kamers in uiteenlopende sfeer, van VOC kamer voor 2 personen tot Tante Leen kamer voor 8 vrouwen, ook zijn er kamers met een ouderwetse bedstee. Wat vooral opvalt is de relaxte sfeer en de aandacht die door eigenaresse Saskia is besteed aan de inrichting. De kamers hebben geen WiFi, televisie of minibar. Voor WiFi, een drankje en eindeloos ‘mens erger je nieten’, ganzenborden of kaart spelen kun je terecht in de gezellige huiskamer.

Ontbijt in de huiskamer

Voor een goed ontbijtje, lekkere lunch of drankje ben je welkom in de huiskamer van Saskia. Er is een ruime keuze aan ontbijtjes met o.a. Oudhollandse producten. Denk hierbij aan Oma’s krentenmik of een Hello I’m Local blij ei. Ook een broodje Ossenworst, Jopenbiertje of Kenau Gin, beiden uit Haarlem, staan op het menu. Naast de huiskamer ligt de patio met open haard, de perfecte plek om na een dagje shoppen lekker na te genieten van alles wat Haarlem te bieden heeft.

(foto credits: daanruijter.nl)

Ga naar de website
Groepen welkom!

Kom je met vrienden, vriendinnen, familie of… Meer dan welkom. De gehele hostel is te reserveren, voor maximaal 56 personen.Hello I’m local Spiegelstraat 4 2011 BP Haarlem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: