Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Althea Boutique Hotel
Boutique hotel
1 - 5 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Kleinschalig charmant hotel op Karpathos

Het Althea Boutique Hotel ligt aan de baai van Amoopi, op het eiland Karpathos. Halverwege de berg, met zicht op de azuurblauwe zee. Het is een charmant hotel, met smaakvol ingerichte appartementen. Laat je in de watten leggen door eigenaresse Maria, die weet wat gastvrijheid betekent en je dagelijks verwent met haar veel geprezen ontbijt.

Prachtig ingerichte appartementen

Het Althea Boutique Hotel heeft 17 appartementen, smaakvol ingericht door Maria. De appartementen zijn in 2017 geopend en zijn fris en lekker ruim. Het grootste appartement is geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Je ziet duidelijk terug dat Maria kennis heeft van interieurdesign. De met zorg ontworpen meubels en sfeervolle accessoires vormen een stijlvol geheel. Door het gebruik van natureltinten is de sfeer rustig, basic en licht. Het eilandgevoel komt terug in het interieur, door het gebruik van drijfhout, schelpen, touw.

Het verwenontbijt van Maria

De veranda van het hotel is een fijne plek met bistrostoeltjes, loungebanken en hangstoelen. Zo fijn dat hier elke ochtend het ontbijt wordt geserveerd, met zicht op zee! Uiteraard met Griekse yoghurt met vers fruit, maar ook typische eilandrecepten als tiganites (pannenkoekjes van Karpathos) en psilokoulouro (soort pretzels van het eiland).

Na het ontbijt geniet je nog even na in die hangstoel, staar je over zee, wandel je naar het strand of verken je het eiland. Een huurauto is onmisbaar. Maria deelt graag haar tips met je en weet de leukste restaurants in Amoopi. De perfecte gastvrouw op een perfecte plek!

P.S. Het hotel heeft nog geen zwembad, maar dat ligt wel in de planning.

Ga naar de website


Althea Boutique Hotel Amoopi, Karpathos 857 00

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: