Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hotel Antje
Kleinschalig hotel op een boot
1 - 13 personen
vanaf € 127 per nacht
Ga naar de website

Slapen op het water

Hotel Antje is een bijzonder hotel, op het oudste binnenvaartschip (uit 1875) van ons land. Een hotelschip met slechts 6 kamers aan boord, gelegen op een unieke plek in Den Helder.

Een bijzonder hotel in Den Helder

Hotel Antje is de afgelopen jaren met veel liefde en oog voor detail grondig gerestaureerd tot een comfortabel scheepshotel. De sfeer is warm en uitnodigend. Vanaf de kade in Willemsoord stap je aan boord in de ontbijtruimte, waar ’s ochtends een vers ontbijt voor je klaar staat. De zes kamers liggen aan de gang die van voor naar achteren in het schip loopt. Authentieke details zijn zo goed mogelijk bewaard gebleven of teruggebracht aan boord. De knusse kamers beschikken over een tweepersoons bed, met daaronder voldoende ruimte voor je bagage. Een eigen badkamer met douche en toilet ontbreekt niet in je ‘hut’.

Wat maakt een stedentrip Den Helder zo leuk?

Hotel Antje heeft de perfecte ligging, midden in het oude havenkwartier Willemsoord in Den Helder. Vroeger was dit de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine. Tegenwoordig vind je in de gerestaureerde monumentale panden restaurants met terrassen aan het water, een theater, bioscoop, een lekkere ijszaak én Hotel Antje. Den Helder, in de Kop van Noord-Holland, biedt je genoeg voor een leuke stedentrip. Bezoek de fortenlinie, ga varen met een vlet, waai uit langs de lange stranden of ga voor een dagje met de boot (op loopafstand) over naar Texel.

Ga naar de website


Hotel Antje Willemsoord 61 1781 AS Den Helder

Thema's uit dit plekje