Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Cooking & Nature Emotional Hotel
Boutique hotel
1 - 2 personen
vanaf € 75 per nacht
Ga naar de website

Kleinschalig (familie-)hotel

Het Cooking & Nature Emotional Hotel in het hart van Portugal is een kleinschalig boutique hotel met slechts 12 kamers, elk in een ander thema. Hier draait alles om de prachtige omliggende natuur, design, goed eten, rust, ontspanning en emotie.

12 designkamers

In het (familie-)hotel heeft elke kamer een ander thema, onderverdeeld in emoties. Van passie, nostalgie en glamour tot romantisch, eenvoudig en avontuur. Je zintuigen worden geprikkeld en tegelijkertijd ervaar je rust. Onze favorieten (en die van vele gasten) zijn de ‘Adventure’ kamer, met een snufje Afrika, en de ‘Simplicity’ kamer, gericht op eenvoud. Beide kamers hebben een fantastisch uitzicht door de grote ramen op de omliggende natuur. Hier lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Faciliteiten

Het hotel heeft meerdere kleine baden, voor maximaal 6 personen. Niet te vergelijken met een spa of jacuzzi, maar een bad om je even te ontspannen. Boek er een van de massages bij en je komt helemaal tot rust. Het buitenbad ligt in een prachtige boomgaard en biedt verkoeling, vertier voor kinderen en ontspanning aan de rand op een van de ligbedden of loungezakken.

Ook het restaurant verdient je aandacht. Het Cooking hotel verzorgt kookworkshops met seizoensgebonden producten, van lokale leveranciers en uit eigen moestuin. Biologisch en gezond, hedendaags en traditioneel. Liever niet zelf koken, schuif dan aan in het restaurant voor een menu van het seizoen met bijpassende wijnen.

In de omgeving

Stel jezelf eens voor in een van de mooiste valleien van Portugal, in het Serras de Aire e Candeeiros Natural Park. Eindeloze wandelingen (of fietstochten) waarbij je nauwelijks iemand tegenkomt, uitgestrekte olijfgaarden, natuur zover je kunt kijken! Ook kinderen zijn meer dan welkom in het hotel. Ze vermaken zich in het zwembad, in de omringende natuur, met muurtjes beklimmen, hutten bouwen, de chef helpen in de keuken… Laat het hotel een arrangement op maat maken (met een mix van Hiking, Biking, Cooking, Relax, Horse Riding, Nature) en geniet met volle teugen. Ik ben benieuwd welke emoties bij jou loskomen tijdens je verblijf!

Ga naar de website


Airport service

Ideaal! Wil je er een paar dagen tussenuit, boek een vlucht naar Lissabon of Porto en en verblijf bij het Cooking & Nature Emotional hotel. Ze hebben meerdaagse arrangementen met voor ieder wat wils én regelen je airport transfer. Een huurauto is dus overbodig voor die paar dagen!Cooking & Nature Emotional Hotel Rua Asseguia das Lages nº 181 2480 - 032 Alvados

Thema's uit dit plekje