Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Hotel de Gravin
Boutique hotel
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht

Hotel aan zee met slechts acht kamers

Hotel de Gravin is gevestigd in een monumentaal pand achter de duinen in  ‘s- Gravenzande, op fietsafstand van Scheveningen, Kijkduin, Delft en Hoek van Holland. Het boutique hotel bestaat uit acht gastenkamers, elk met een uniek interieur geïnspireerd op de Hollandse meesters.

Luxe kamers en suites bij Hotel de Gravin

Het pand van Hotel de Gravin, een voormalig pakhuis, is indrukwekkend. Houten balken en andere originele elementen van het historische pand zijn gecombineerd met industriële details, warme kleuren, modern comfort en werken van Hollandse meesters. Aan comfort geen gebrek; de kamers en suites zijn ingericht met heerlijke bedden, faciliteiten om koffie en thee te zetten, ruimte om te zitten en een luxe badkamer. Afhankelijk van de kamer die je kiest is er een douche of bad, sommige kamers hebben het zelfs beiden. In de sfeervolle lounge of knusse tuin kan genoten worden van een uitgebreid ontbijt (met veel zelfgebakken lekkernijen) of een lekker drankje.

Hotel de Gravin is een familiebedrijf. Dat, in combinatie met de kleinschaligheid van het hotel, maakt dat je hier als gast gezien wordt en de sfeer persoonlijk is.

Weekendje weg of vakantie aan zee?

De ligging direct achter de duinen maakt Hotel de Gravin een fijne plek voor een weekendje weg of vakantie aan zee. Het strand van ‘s-Gravenzande ligt op loopafstand en in de buurt zijn verschillende leuke strandpaviljoens te vinden. Als afwisseling zou je ook eens naar een ander strand kunnen gaan. Fiets in een kwartiertje naar Hoek Van Holland of ga de andere kant op voor een bezoek aan Kijkduin of Scheveningen. Ook Hofstad Den Haag ligt op fietsafstand. Wil je meer zien van de Hollandse meesters in het hotel, bezoek dan het Mauritshuis in Den Haag met een unieke collectie van Rembrandt en Vermeer.







Hotel de Gravin Monsterseweg 5 2691 JA ‘s-Gravenzande

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: