Even geduld...
Schrijf een recensie
Ontbijthotel De Slaapfabriek
Hotel en groepsaccommodatie
2 - 24 personen
vanaf € 110 per nacht

Een werelds hotel bij de Veluwe

Ontbijthotel De Slaapfabriek is een leuk en origineel ontbijthotel in Teuge. Een bijzonder gastvrij hotel, gelegen tussen de steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Een perfecte uitvalsbasis om te gaan winkelen in Apeldoorn, de historische binnenstad van Hanzestad Deventer te verkennen of uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Paleis het Loo of de Veluwe. Of boek een relax arrangement; slapen in De Slaapfabriek, ontspannen bij de Veluwse bron.

Dromen van New York

De Slaapfabriek heeft 12 ruime kamers, met in elke kamer een andere wereldstad als inspiratiebron. Marjo heeft samen met haar man de wereld rondgereisd en zich laten inspireren voor de inrichting van de kamers. De thema's van de kamers zijn bestemmingen waar ze samen zijn geweest, of nog op hun wensenlijst hebben staan. Een weekendje New York? Een wijntje drinken in Zuid-Afrika? Onder de wol in Rome? Een nachtje naar Sydney of ontwaken in Los Angeles? Maak een reis rond de wereld zonder in het vliegtuig te stappen. Toch zin om te vliegen? Op het nabijgelegen vliegveld Teuge kan je een rondvlucht maken of parachute springen.

Geniet met volle Teuge(n)

Ontbijthotel de Slaapfabriek is ook in zijn geheel te reserveren. Er is een grote, zonnige gemeenschappelijke ruimte, waar het ontbijt geserveerd wordt en waar je met een groep gezellig kunt zitten. Door de grote tuindeuren stap je zo de tuin in.  Ideaal voor een familie-uitje, vriendengroep, het vieren van oud&nieuw, een training of vergadering met overnachting.

Waar gaat jouw reis naar toe?

Bezig...
Ga naar de website


Ontbijthotel De Slaapfabriek De Zanden 47 7395 PA Teuge

Thema's uit dit plekje