Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Herangtunet design hotel
Boutique designhotel
1 - 4 personen
vanaf € 140 per nacht

Bijzonder hotel in Noorwegen

Boutique Designhotel Herangtunet; er zijn weinig plekjes waar ik graag nog eens terug kom, dit bijzondere hotel in Noorwegen is er een van…

Boutique hotel Herangtunet ligt slechts drie uur rijden ten noorden van Oslo. Het kleinschalige designhotel ligt op een unieke locatie, aan de voet van de Jotunheimen, nabij een meer. Marco en Marie-José hebben een authentieke Noorse boerderij omgetoverd tot een prachtig design hotel, met sfeervolle themakamers, suites en een appartement.

Een designhotel met de sfeer van thuis

De kamers hebben als overeenkomst; uitzicht over de overweldigende natuur en nachten waarin je een speld kunt horen vallen. Maar verder gaat de gelijkenis niet, de themakamers verschillen compleet! Voor de inrichting hebben Marco & Marie-Jose zich laten inspireren door de sferen van heel verschillende landen. Kies je voor Canadees, Frans, Zweeds of Nederlands Noorwegen? Of ga je liever genieten in de New York of Aspen Suite? Elke kamer is anders ingericht, van Scandinavisch design in de IJslandse kamer tot Delfts Blauw in de Hollandse kamer, van Franse chic tot Urban New York. Je wordt hier in alle opzichten in de watten gelegd. De kamers zijn perfect, het eten past bij een sterren kok. Een werelds hotel in een sprookjesachtige omgeving, waar stilte nog echt stilte is.

Herangtunet: zomer- en winterbestemming

Wandelen door uitgestrekte natuurgebieden, de Jotunheimen ontdekken of in de winter langlaufen, sneeuwwandelen of skiën. De mogelijkheden zijn eindeloos. En als je er dan toch bent: maak een unieke hondensledetocht!

Na een enerverende dag in de sneeuw of de overweldigende natuur wacht bij Herangtunet een knapperend haardvuur in het gastenverblijf of een zalige kachel op je kamer. Eén ding is zeker, genieten ga je zeker!Herangtunet design hotel Vølbusvegen 17, 2940 Heggenes

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: