Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hoeve de Plei
Hotel & appartementen
1 - 8 personen
vanaf € 110 per nacht in hotelkamer

Vakantie in Zuid-Limburg

Hoeve de Plei, een hotel met appartementen in een mooie omgeving, in Mechelen in Zuid-Limburg. Wanneer je over de heuvels in Limburg naar Hoeve de Plei rijdt, ervaar je dat fijne-bijna-buitenland-gevoel wat het net even leuker maakt… En wanneer je dan ook nog gastvrij ontvangen wordt door Saskia en Kevin, dan weet je dat het helemaal goed zit!

Een hotel voor iedereen!

De eeuwenoude vakwerkboerderij is volledig gerenoveerd, sfeervol en voorzien van alle comfort, maar met behoud van de authentieke details. Elke kamer in het hotel is anders, maar ze hebben allemaal heerlijke Hästensbedden en een moderne badkamer. En twijfel je over wel of niet logeren met kinderen in een hotel? Niet nodig! Kinderen zijn meer dan welkom in Hoeve de Plei. Er is een speciale familiekamer, waarbij de kinderen een eigen kamer op zolder hebben. Liever wat meer vrijheid met je kinderen? Kies dan voor een van de nieuwe appartementen.

Appartementen voor 4-8 personen

De appartementen van Hoeve de Plei zijn net zo warm en sfeervol als de rest van het hotel. Ruim, met open keuken, tuindeuren naar je privé terras, een ruime badkamer en gezellige zithoek. Er is een appartement voor 4 en een voor 8 personen. Hoe heerlijk, opgemaakte bedden bij aankomst én de mogelijkheid om aan te schuiven voor het ontbijt in het hotel.

Wat ga je doen vanuit Hoeve de Plei?

Vanuit het hotel wandel je zo de prachtige natuur in. De mogelijkheden zijn eindeloos in het Limburgse Heuvelland. Een wandeling in het Geuldal, een bezoek aan Maastricht, een wijnproeverij in een van de Limburgse wijngaarden… Wil je eens een dag thuisblijven? Het is volop genieten op het zonnige terras op de binnenplaats, in de tuin of bij de haard in de sfeervolle woonkamer! Het hotel heeft verschillende woonkamers, met zachte fauteuils en lange leestafels.

Gemoedelijk, comfortabel en gastvrij; dat is Hoeve de Plei!Hoeve de Plei Overgeul 1, 6281 BG Mechelen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: