Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Iisakki Glass Village
Glazen villa's
1 - 2 personen
vanaf € 299 per kamer
Ga naar de website

Bijzonder overnachten in een glazen hotelkamer

Iisakki Glass Village ligt in Fins Lapland, bij het berggebied Ruka, niet ver van de Russische grens. Een verblijf in een van de glazen hotelkamers maakt een reis naar Lapland extra bijzonder! Met een beetje geluk zie je vanuit je bed het noorderlicht.

Iisakki Glass Village in de winter

De glazen villa’s bij Iisakki Glass Village liggen in een dik pak sneeuw tijdens de wintermaanden. Er zijn slechts tien vrijstaande hotelkamers. Elke kamer is geschikt voor twee personen. In de glazen kubus is een comfortabel bed aanwezig, verstelbaar zodat je goed naar het noorderlicht kunt kijken. Verder een kitchenette en een badkamer. Het ontbijt en diner worden geserveerd in het restaurant van Iisakki Glass Village. Proef een keertje rendiervlees! Daarnaast is er ook een Finse sauna en een overdekte loungeplek met vuurplaats. Knus en romantisch in de winter en heerlijk om na een dag van activiteiten in de sneeuw op te warmen.

Ook als het noorderlicht niet te zien is, is het al geweldig om samen naar de sterren te staren boven de contouren van de besneeuwde bomen.

Fins Lapland in de zomer

Ook in de zomer is het prachtig in Lapland. Ervaar de middernachtzon, het fenomeen dat de zon niet onder gaat. Maak lange wandelingen langs het meer, ga raften, op berensafari of vissen. Geniet in de jacuzzi aan het meer van lange zomernachten.

Ga naar de website


Iisakki Glass Village Iisakki Village

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: