Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Kruisherenhotel
Designhotel
1 - 2 personen
vanaf € 179 per nacht
Ga naar de website

Designhotel in hartje Maastricht

Het Kruisherenhotel in Maastricht is een exclusief designhotel in het centrum van de stad, gevestigd in een voormalig 15e eeuws klooster en de bijbehorende Gotische kerk. Een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip Maastricht, vanaf het luxe hotel wandel je in enkele stappen het Vrijthof op!

Luxe overnachten tussen design & historie

Het Kruisherenhotel is een lust voor het oog. Het eeuwenoude monumentale gebouw is goed bewaard gebleven. De Gotische bogen, schilderingen en glas-in-lood ramen vormen een spannend contrast met het design interieur van o.a. Piet Hein Eek, Roderick Vos en Philippe Starck. Elke kamer in het hotel is anders, een kunstwerk en gedicht maken elke kamer uniek. Na een goede nachtrust, op een speciaal ontworpen bed, wacht het ontbijt in het schip van de kerk, met de indrukwekkende glas-in-lood ramen als decor. De hele dag door kun je culinair genieten in het restaurant, op het terras of in de wijnbar. Kwaliteit, service en gastvrijheid in de hoogste categorie, dat ervaar je tijdens je verblijf bij dit designhotel.

Chateauhotels in Zuid-Limburg

Het Kruisherenhotel is onderdeel van de Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Verspreid over Zuid-Limburg liggen drie hotels en zeven restaurants, in voormalige oude vervallen monumenten omgetoverd tot exclusieve hotelconcepten. Combineer je verblijf in Maastricht met  Château Neercanne, WinselerHof of Château St. Gerlach. Pure verwennerij!

Ga naar de website


Kruisherenhotel Kruisherengang 19-23 6211 NW Maastricht

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: