Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
L’Auberge du Notaire
Designhotel
1 - 3 personen
vanaf € 130 per nacht

Designhotel in de Ardennen

L’Auberge du Notaire in de Belgische Ardennen is een bijzonder, kleinschalig hotel met een voortreffelijke keuken. Het is eigenlijk een optelsom: de persoonlijke aandacht van Mart en Monique + het logeren in de gerestaureerde notariswoning + de culinaire verwennerij in het restaurant + het vele buitenland dicht bij huis. Die uitkomst maakt L’Auberge du Notaire in Vielsalm in België tot een verrassend anders logeeradres.

Kleinschalig charmehotel

Het kleinschalige charmehotel heeft negen originele en kraaknette kamers, allemaal anders ingericht. De namen van de kamers verwijzen naar hun voormalige functie, zoals het archief of de kamer van de notaris. Elke kamer heeft iets bijzonders. Zo is er een kamer met teksten op de muur als Bonne Nuit en een kamer met een levensgrote klok met de mooie, inspirerende tekst: ‘The best way to make your dreams come true, is to wake up!’. Er is ook een inspirerende vergadersalon.

Tongstrelende gastronomie

Je komt hier dus niet alleen om te slapen! Wanneer je kiest voor L’Auberge du Notaire moet je zeker een van de gastronomische arrangementen boeken, want de eigenaren Monique en Mart koken de sterren van de hemel. À la carte eten in het restaurant kan ook; je smaakpapillen komen op scherp te staan als je de menukaart in handen hebt. Deze is beknopt maar origineel en wijzigt iedere maand. De eerlijke en hedendaagse gerechten zijn pure verwennerij, gemaakt van smakelijke (lokale) producten in combinatie met wereldse smaken. De bijpassende wijnen van Mart strelen je tong…

Na een heerlijke nacht wacht beneden opnieuw een verrassend andere ervaring. À la carte bestel je hier bijvoorbeeld hoe je je eitje bij het knapperig verse brood wenst. Als het weer het toelaat ontbijt en dineer je ‘s zomers op het terras in de tuin.

Bezig...
Ga naar de website
Het beste hotel van België

L’Auberge du Notaire is in 2013 verkozen tot het nr. 1 hotel van België (door Zoover).L’Auberge du Notaire Rue Général Jacques 11 6690 Vielsalm

Thema's uit dit plekje