Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hotel Mooirivier
Hotel restaurant
1 - 2 personen
vanaf € 109 per nacht

Stijlvol hotel aan de Vecht

Hotel Mooirivier heeft de look & feel van een hip boutique hotel en ligt op een van de mooiste locaties van ons land, aan de rivier de Vecht. Een zalige plek dus voor iedereen die een paar dagen ontzorgd wil worden, met het gemak van eten en slapen onder een dak en omringd door de prachtige natuur in het Vechtdal.

Bijzonder overnachten bij Hotel Mooirivier

Charmante witte rietgedekte ‘boerderijen’ zijn het eerste wat je ziet wanneer je aankomt bij het hotel. Ze liggen een beetje verspreid van elkaar, waardoor het hotel (toch) kleinschalig aanvoelt. Stap binnen in een wereld van rust en luxe, in een hotel dat met smaak ingericht is. Vintage en designklassiekers worden afgewisseld door hippe details. De ruime lounge met haard springt direct in het oog, gevolgd door het terras aan het water met uitzicht over het rivierlandschap.

Hotel Mooirivier heeft Standard hotelkamers en luxe suites, allemaal met aandacht ingericht met goede (lekkere lange) bedden en een warme, huiselijke sfeer. Kies je een kamer met uitzicht op de rivier? Verwen je jezelf met een wellness suite met privé sauna en tweepersoonsbad? Of wordt het een Deluxe Loft met een Scandinavische look & feel, design klassiekers als de Lumina Daphine en meubels van Hay? Welke kamer je ook kiest, als gast van Mooirivier wacht je een warm welkom, oprechte gastvrijheid en uitstekende service.

Genieten bij Restaurant Aan de Oever

Hoe heerlijk is het om je een paar dagen onder te dompelen in de luxe van een hotel met alle gemak onder een dak! Hotel Mooirivier heeft een modern restaurant, met uitzicht over de rivier. Hoe kan het ook anders met de naam Aan de Oever. In de open keuken wordt ‘‘n tikkeltje Frans en oer-Hollands tegelijk’ gekookt, met ingrediënten van de beste leveranciers en boeren uit de omgeving. Loop binnen voor de lunch, schuif aan voor het diner of reserveer de high tea. Gegarandeerd genieten! Niet voor niets is het gastronomisch niveau van de restaurants in het Vechtdal zo hoog, de streekproducten uit het Vechtdal vormen een goede basis.

Wat ga je doen in het Vechtdal?

Hotel Mooirivier ligt tussen Zwolle en Ommen, in een groene omgeving. Door de ligging in de natuur kun je hier direct voor de deur starten met mooie wandel- en fietsroutes door het Vechtdal. Dwars door de bossen, langs landgoederen, boerderijwinkels, de oevers van de Vecht en pittoreske dorpen als Vilsteren. Een terrasje pikken in Ommen, een culinaire wandeling maken in Dalfsen, kanoën over de Vecht of per Puch de paden op. Laat je verrassen door de schoonheid en de variatie van de directe omgeving. Een dagje Hanzestad Zwolle mag ook zeker niet ontbreken.

Ook een paar dagen ‘niksen’ kan hier heel goed. Neem de tijd om een boek te lezen of gewoon lekker voor je uit te staren op het terras aan de rivier. Maximaal opladen!Hotel Mooirivier Oude Oever 10, 7722 VE Dalfsen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: