Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Hotel Pilar
Designhotel
1 - 4 personen
vanaf € 115 per nacht
Ga naar de website

Het leukste hotel voor je stedentrip Antwerpen

Hotel Pilar is gevestigd in een prachtig wit en historisch pand, op de zonnigste hoek van het Antwerpse Zuid. Pilar is niet zomaar een hotel, maar een designhotel, foodbar en shop in één. Een fijn hotel voor je stedentrip Antwerpen.

Overnachten bij Hotel Pilar

Niet alleen maar 17 mooie hotelkamers bij Hotel Pilar, maar ook een fijn restaurant en een mooie winkel met lifestyle- en beautyproducten. Slapen, ontmoeten, shoppen, eten en ontspannen onder een dak. De hotelkamers zijn prachtig ingericht, in een mix van vintage en design. Kies je een classic, gold of eco hotelkamer? Of ga je voor luxe in een van de suites met dakterras? Extra slaapruimte nodig? De Grande Suite, ookwel family room, biedt plaats aan vier personen.

De foodbar van Hotel Pilar

Van het ontbijt tot aan het diner ben je welkom in de foodbar. Griekse yoghurt met granola, croissantjes, gegrilde groenten met feta, verse sappen, merengue met passievrucht en mango. Of ga je voor de bestseller, de toast met avocado-tuinboonspread. Loop alleen al even binnen voor het mooie interieur, bestel een koffie, blader door de tijdschriften.

Pilar-shop

Neem ook meteen een kijkje in de aangrenzende Pilar-shop met moois voor je interieur of voor jezelf: kleurrijke bedspreien en kussens, kaarsenhouders, fijne kunstvondsten en de verzorgingsproducten van Le Labo. Zo mooi en fijn! Hier kun je met gemak een paar dagen zijn.

Ga naar de website


Hotel Pilar Leopold De Waelplaats 32-34, Antwerpen

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: