Even geduld...
Schrijf een recensie
The Roosevelt
Boutique hotel
1 - 4 personen
vanaf € 94 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder hotel in hartje centrum

Het beste hotel van Zeeland, boutique hotel the Roosevelt, ligt in het centrum van Middelburg. In het Middeleeuwse hart van de stad vind je dit eigentijdse hotel, een echt verwenadres waar je de deur niet uit hoeft. Het hotel heeft niet alleen geweldige kamers, ook het restaurant scoort hoog!

Elke kamer is anders

De kamers en suites van het boutique hotel zijn allemaal anders. Het interieur is voor elke kamer speciaal ontworpen. Kamers met warme kleuren, suites met naturel tinten, design & authentiek in een mooie mix. Hoge plafonds, houten vloeren, stoere gebinten en een luxe badkamer met regendouche.

Thuisgevoel in een hotel

Door de warme sfeer in het hotel voel je je thuis. De lobby is zo mooi ingericht. Je vindt er vintage stoeltjes bij de open haard, een gezellige bar met zalige soorten gin… Het ontbijt is van een klasse apart. Niks geen buffetgedoe, maar verser dan vers geserveerd aan tafel.

Ga naar de website
Slecht weer?

Reserveer dan snel wat me-time in de cosy sauna van het hotel, met een leuke ligging in de tuin.The Roosevelt Nieuwe Burg 42 4331 AH Middelburg

Thema's uit dit plekje