Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
The Roosevelt boutique hotel
Boutique hotel
1 - 4 personen
vanaf € 94 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder hotel in hartje centrum

Boutique hotel The Roosevelt ligt in het centrum van Middelburg. In het Middeleeuwse hart van de stad vind je dit eigentijdse hotel, ondergebracht in het voormalige Polderhuis dat prachtig gerenoveerd werd. Een echt verwenadres waar je de deur niet uit hoeft.

Elke kamer is anders bij The Roosevelt

De kamers en suites van het boutique hotel zijn allemaal anders. Het interieur is voor elke kamer speciaal ontworpen. Kamers, suites en familiekamers met warme kleuren, suites met naturel tinten, design & authentiek in een mooie mix. Hoge plafonds, houten vloeren, stoere gebinten en een luxe badkamer met regendouche.

Door de warme sfeer in het hotel voel je je thuis. De lobby is zo mooi ingericht. Je vindt er vintage stoeltjes bij de open haard, een gezellige bar met zalige soorten gin… Het ontbijt is van een klasse apart. Niks geen buffetgedoe, maar verser dan vers geserveerd aan tafel. Yoghurt met vers fruit, croissants, broodjes, confituur, eitjes, pannenkoekjes met siroop… Mmm, this is heaven!

Wat ga je doen in Middelburg en omgeving?

Loop de deur uit en je staat midden in het historische centrum. Wandel door de straatjes, bezoek de boekhandel, pik een koffietje op een terrasje en hou wat tijd over om naar het strand te gaan. Bijvoorbeeld naar het strand van Domburg: schelpjes rapen, naar de vissers gaan kijken, even bijkomen in een strandbar en vooral: uitwaaien en genieten. Leve Zeeland!

Ga naar de website
Slecht weer?

Reserveer dan snel wat me-time in de cosy sauna van het hotel, met een leuke ligging in de tuin.The Roosevelt boutique hotel Nieuwe Burg 42 4331 AH Middelburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: