Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Sterrenberg
Wellnesshotel
1 - 4 personen
vanaf € 99 per nacht
Ga naar de website

Overnachten op de Veluwe

Direct naast Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt het mooie Hotel de Sterrenberg. Een wellness hotel, waar binnen & buiten naadloos in elkaar overgaan, waar je je een voelt met de omliggende natuur.

Luxe overnachten in het groen

Hotel de Sterrenberg heeft verschillende type kamers, van cosykamer tot deluxe, charme kamer en atelier. Warme tinten, veel hout, stoere materialen, helemaal passend bij de omgeving. Stel je voor; ’s ochtends ontwaken door het gekwetter van de vogels, op het zonnige terras ontbijten, overdag op stap met de boswachter of te voet/per fiets Nationaal Park de Hoge Veluwe verkennen… Na een dag buiten is het heerlijk thuiskomen. Ontspannen bij de haard, in het verwarmde binnenbad of in de wellness. ’s Avonds schuif je aan voor een smakelijk diner in restaurant Cèpes, waar gekookt wordt met seizoens- en streekproducten. Puur, verfijnd en lekker.

Natuurlijk genieten!

De ligging van het hotel is perfect! Direct naast de ingang naar N.P. de Hoge Veluwe, waar je naast mooie wandel- en fietsroutes ook het Kröller-Müller Museum en Jachthuis Sint Hubertus vindt.

Ga naar de website


De Sterrenberg Houtkampweg 1 6731 AV Otterlo

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: