Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Villa Augustus
Hotel & restaurant
1 - 4 personen
vanaf € 125 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder Plekje in Dordrecht

Villa Augustus is een hotel, restaurant, markt en tuin in één, gevestigd in een oude watertoren aan waterweg het Wantij in Dordrecht. Eenmaal hier geweest, ga je gegarandeerd weer terug!

Slapen in de watertoren of tuinkamers

De kamers van Villa Augustus zijn allemaal uniek. Ze liggen verspreid over de watertoren en in de tuin. Lekker licht, hoge ramen, authentieke elementen, stoer, romantisch; voor ieder wat wils. In de tuin vind je drie familiekamers, ideaal als je met je kinderen op stedentrip naar Dordrecht wilt. Er zijn twee wel heel bijzondere kamers: de Lantarenkamer in het hoogste puntje van de watertoren en il Giardino Secreto, een geheime tuinkamer! Aan de rand van de boomgaard, in een ommuurde tuin ligt deze unieke kamer, in alle rust. Ik schreef het al, eenmaal hier geweest moet je gewoon nog eens terug om een andere kamer te proberen!

Zoveel meer dan alleen een hotel

Ook als je niet van plan bent te blijven slapen, is een bezoek aan Villa Augustus meer dan de moeite waard! Tussen het hotel en het restaurant ligt een prachtige tuin, met bloemen, fruitbomen en een moestuin. Alles uit de tuin gaat direct naar de keuken en op je bord. In het restaurant eet je verser dan vers! Strijk neer op het terras of zoek een plekje in het kleurrijke restaurant met imposante open keuken. Een heerlijke plek ook voor een high tea. Iets lekkers of leuks mee naar huis? Verlaat Villa Augustus via Markt, de bijbehorende winkel vol met lekkernijen en hebbedingen. Alleen daarom wil je al gaan…

Ga naar de website


Villa Augustus Oranjelaan 7 3311 DH Dordrecht

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: