Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Villa Ippocampi
Kleinschalig charmehotel
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht

Charming grown-up hideaway

Villa Ippocampi, een klein (adults only)hotel met grote charme op het Griekse eiland Kreta! Villa Ippocampi is zo’n adresje, waar je als je er een keer bent geweest, elk jaar wel terug wilt keren!

De Griekse Nikos en de Nederlandse Lydia weten als geen ander wat (gast-)vrijheid betekent. Je kunt hier helemaal jezelf zijn, in je eigen ritme leven, maar toch alle aandacht krijgen die je nodig hebt.

A perfect hideway voor twee

Ippocampi is een heerlijke plek voor gasten (16+) die van een romantisch verblijf willen genieten, samen willen zijn, op adem willen komen of met vrienden het eiland willen verkennen. Zo’n plek waar je weer helemaal tot rust komt, waar je echt even niets hoeft en alleen maar rekening hoeft te houden met elkaar. Verwen jezelf met een dagelijks ontbijt in de ochtendzon, laat je in de watten leggen aan de rand van het zwembad met lekkers van de poolbar en geniet, met volle teugen!

Villa Ippocampi: bijna te mooi om waar te zijn…

Villa Ippocampi ligt in de heuvels van het pittoreske dorpje Koutouloufari op 25 km van de luchthaven Heraklion en slechts 1 km van het strand. De authentieke Griekse villa beschikt over alles wat je verwacht van een vakantie in Griekenland. Een mooi interieur, in traditioneel wit met blauw, maar tegelijkertijd hip en eigentijds. Wakker worden in een suite met uitzicht over zee, met een heerlijk terras of balkon. De villa heeft 11 appartementen en 2 penthouse suites. Overdag luieren bij het zwembad in de mooie tuin met citrusbomen, bougainvilles en geurende rozen en ’s avonds wandel je in enkele minuten naar de lokale tavernes.

Bezig...
Ga naar de website


Villa Ippocampi Seferi str. 70014 Koutouloufari

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: