Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Hotel Villa Stern
Klein hotel
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder hotel in Oldenburg

Hotel Villa Stern ligt in de Duitse stad Oldenburg, in Noord-Duitsland. Het kleine hotel heeft slechts 15 kamers, allemaal anders ingericht. De persoonlijke aandacht is hier hartverwarmend!

Over Hotel Villa Stern

De oude Jugendstil villa is onlangs gerenoveerd en met liefde verbouwd tot een kleinschalig hotel, waarin elke kamer anders is. Net als iedere gast… Hoe leuk is het om een kamer te kiezen die bij jou past. Wordt het een stoere kamer? Kies je liever voor Oosters? Ga je voor het vrouwelijke van Coco (Chanel) of voor de romantiek? Een kamer, suite of appartement? De kamers zijn met zoveel smaak ingericht, dat het eigenlijk niet uitmaakt in welke kamer je komt te logeren. Zelfs de eenpersoonskamers zijn mooi, en dat heb je niet vaak in een hotel. 

Ook het bijbehorende café is een fijne plek. Hier wordt het ontbijt geserveerd of neem plaats in een van de fauteuils voor een goede koffie met huisgemaakt lekkers. Geserveerd met een grote glimlach.

Oldenburg en omgeving

Als gast van Villa Stern mag je gratis gebruik maken van de stoere hotelfietsen. Bezoek de stad op de fiets of rijdt de natuur in. In de omgeving van Oldenburg vind je volop groen, met goed aangegeven fietspaden. Een dagje naar zee? De dichtsbijzijnde stranden liggen op slechts 20 minuten rijden. Een dagje zeilen of varen? Ga naar het meer bij Bad Zwischenahn. De stad Leer heeft een mooi historisch centrum of krijg een goede indruk van de historie van Nedersaksen in het openluchtmuseum in Cloppenburg.

Ga naar de website
Op doorreis?

Op doorreis naar Denemarken, Zweden of Noorwegen? Hotel Villa Stern is een aangename tussenstop!Hotel Villa Stern Bremer Straße 41 26135 Oldenburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: