Even geduld...
Schrijf een recensie
Zwembadkamer
Château Bethlehem
D Dock bad bibliotheek
Suite in the park
Piet Hein Eek kamer
Kasteel achterzijde
D Dock kamer
Jurgen Bey kamer
IJsparfait
Kamer 8
Green Room - Richard Hutten
Feest!
Ontvangstkamer privatedining
Restaurant Leon de Lange
Zwembadkamer
Château Bethlehem
D Dock bad bibliotheek
Suite in the park
Piet Hein Eek kamer
Kasteel achterzijde
D Dock kamer
Jurgen Bey kamer
IJsparfait
Kamer 8
Green Room - Richard Hutten
Feest!
Ontvangstkamer privatedining
Restaurant Leon de Lange
Pin
Marleen ontdekt

Teaching Hotel Château Bethlehem

Designhotel

Teaching Hotel Château Bethlehem
Designhotel

vanaf 2 personen
vanaf € 75 per nacht

Unieke charme in Maastricht

Chateau Bethlehem, één van de oudste kasteeltjes van Nederland, is in 2010 omgetoverd tot een fantastisch designhotel. Twaalf designers ontwierpen een hotel met 26 unieke hotelkamers. Het hotel is de praktijk leeromgeving voor studenten van de Hotel Management School Maastricht en ligt aan de rand van de stad, midden in een prachtig park. Een fijne uitvalsbasis voor je stedentrip Maastricht.

Achter elke deur een verrassing!

De kamers van het hotel zijn ingericht door een team van bekende Nederlandse ontwerpers, waaronder Piet Hein Eek, Richard Hutten en Studio Job. Het resultaat: 26 totaal verschillende kamers, ontworpen om gasten en studenten op een andere manier te laten kijken naar een ‘hotelkamer’. Iedere kamer vertelt een eigen verhaal. Strak, speels, pure eenvoud of luxe; je vindt achter elke deur van het Teaching Hotel een verrassing. Wil je wakker worden in een kamer die doet denken aan een zwembad, in bad gaan in de bibliotheek of jouw creativiteit tot uiting laten komen in de atelier hotelkamer?

Gastvrijheid, design en creativiteit

Het eeuwenoude Château Bethlehem is een ontmoetingsplaats in Maastricht, waar geëxperimenteerd wordt met design, gastvrijheid en creativiteit. Overnachten, ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen, feestvieren of gewoon even een drankje drinken, de studenten van de Hotel Management School maken dit allemaal mogelijk. 

Restaurant L'Étoile

In het sfeervolle restaurant L'Étoile moet je echt een keer aanschuiven! Het restaurant is ingericht door Leon de Lange, afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, en geïnspireerd op een klaslokaal. Geniet van de heerlijkste seizoensgerechten, bereid met ingrediënten uit de streek. Verrassende themamenu’s met verfrissende smaakcombinaties voor lunch en diner. Fijn na een dagje shoppen en sightseeing in Maastricht, wandelen door het Limburgse Heuvelland of ontdekken van de omgeving.

Ook een paar dagen terug naar de schoolbanken? Laat je verrassen door dit unieke project vol creativiteit, gastvrijheid, innovatie, design en inspiratie.

 

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website


Teaching Hotel Château Bethlehem Bethlehemweg 2 6222 BM Maastricht

Thema's uit dit plekje