Even geduld...
Schrijf een recensie
Knusse hutten
Koude winters
Activiteiten in de sneeuw
Je bent welkom!
Genieten van het buitenleven
Op de sneeuwscooter
Bijzonder overnachten
Warme sfeer
Slapen in een hut
Scheuren door de sneeuw
Koken op vuur
Gezellige zitjes
Knusse inrichting
Back to basic
Knusse hutten
Koude winters
Activiteiten in de sneeuw
Je bent welkom!
Genieten van het buitenleven
Op de sneeuwscooter
Bijzonder overnachten
Warme sfeer
Slapen in een hut
Scheuren door de sneeuw
Koken op vuur
Gezellige zitjes
Knusse inrichting
Back to basic
Pin
Marleen ontdekt

Svansele Wilderness Centre

Hotel en hutten

Svansele Wilderness Centre
Hotel en hutten

vanaf 1 personen
vanaf € 75 per nacht

Bijzonder overnachten in de Zweedse wildernis

Svansele Wilderness Centre ligt in het gelijknamige dorpje in het noorden van Zweden. De naam zegt het al; je logeert middenin de wildernis. In het hotel verblijf je met de nodige luxe, wat verder de bossen in vind je verschillende kampen met hutten waar je helemaal back to basic gaat. Om warm te blijven of te koken moet je eerst hout sprokkelen en een vuurtje stoken. Slapen doe je in een slaapzak op een rendiervel… Durf jij het avontuur aan?

Back to basic overnachten

Svansele Wilderness Centre heeft verschillende accommodaties voor zowel kleine als grote groepen. Leuk voor een vakantie met het gezin maar ook voor een teambuilding weekend met collega’s. Het hotel is perfect voor mensen die dicht bij de natuur willen overnachten maar toch nog over luxe zoals WiFi en een toilet willen beschikken. Verder de bossen in vind je het wildernis kamp met grote en kleine hutten. Hier ga je echt back to basic. In sommige hutten staan simpele bedden, in andere moet je het doen met een slaapzak en rendiervel rondom de vuurplaats. Koken en warm worden doe je door zelf een vuurtje te maken. Je verblijft vlakbij de rivier dus met een beetje geluk rooster je ’s avonds een vers gevangen visje. Op 25 kilometer ten westen van Svansele staat een hut met iets meer luxe. Vithatten biedt plek aan veertien personen en is ingericht met zachte bedden, openhaard, een buitentoilet, badkuip en sauna. Ook de Varuträsk hut is ingericht met lekkere bedden. Ontspannen doe je hier in de hot tub en sauna. Welke slaapplek je ook kiest, je geniet gegarandeerd van het vrije leven in de wildernis omringd door prachtige uitzichten en niets anders dan natuur.

Ga het avontuur aan

Tijdens je verblijf in de Zweedse wildernis hoef je niet op zoek naar avontuur, je zit er middenin. Wie meer te weten wil komen over de omgeving en haar bewoners moet zeker een bezoekje brengen aan de wildernis tentoonstelling. In verschillende ruimtes kom je op een bijzondere manier alles te weten over de Zweedse natuur, je kijkt je ogen uit! Een andere manier om de omgeving te leren kennen is tijdens één van de fietstochten. Er zijn verschillende fietsroutes die je leiden langs bossen, velden, rivieren en bergen. Een echt bijzondere manier om de natuur bewonderen zijn de hondensledes. Glijdend door de glinsterende, met sneeuw bedekte bossen geniet je van adembenemende uitzichten. Ook per sneeuwscooter kun je Zweden ontdekken tijdens een bijzondere elandsafari. Tot slot zijn er, voor de echte durfallen onder ons, quads waarmee je over het ijs kunt scheuren. Eén ding is zeker: aan avontuur geen tekort!

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie?

Ook voor vergaderingen en conferenties is het Wilderness Centre erg geschikt. De unieke locatie kan erg inspirerend werken door het bijzondere uiterlijk.Svansele Wilderness Centre Svansele 11 93693 Boliden

Thema's uit dit plekje