Even geduld...

Bijzondere hotels in Nederland

Bijzondere hotels in Nederland
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Bijzondere hotels in NL

Ben je op zoek naar een fijn hotel in Nederland, maar wil je niet verblijven in de zoveelste vestiging van een grote hotelketen? Dat hoeft ook niet. Gelukkig zijn in Nederland allerlei bijzondere hotels te vinden waar overnachten echt genieten is. Gewoon omdat je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen, of omdat je iets bijzonders te vieren hebt.

De voordelen van bijzondere hotels in Nederland

In de vele bijzondere hotels die je in Nederland kunt vinden, merk je meteen bij binnenkomst het verschil. In plaats van een onpersoonlijke receptie waar je je niet veel meer dan een nummer voelt, staat je hier een warm welkom te wachten. Een van de dingen die bijzondere hotels in Nederland zo bijzonder maken, is namelijk de persoonlijke aandacht die je er tijdens je hele verblijf krijgt.

The Roosevelt hotel in Middelburg.

Wat maakt de bijzondere hotels in Nederland zo speciaal?

Juist omdat deze bijzondere hotels geen eenheidsworst zijn, kunnen ze onderling enorm verschillen. Allemaal hebben ze een uniek karakter en hun eigen bijzonderheden, zoals:

  • Een prachtige omgeving, waarmee het hotel één harmonieus geheel vormt
  • Een bijzonder pand, zoals een historisch gebouw of een industrieel object
  • Een uniek interieur met exclusieve materialen, design- en kunstvoorwerpen
  • Speciale themakamers en -suites

Kruisherenhotel in Maastricht.

Welk bijzonder hotel in Nederland kies jij?

Volop keuze dus. Als je een natuurmens bent, kun je in een boutiquehotel wakker worden van het gefluit van de vogels en zo de bossen in lopen. Word je blij van mooie interieurs, dan kies je voor een designhotel dat zo mooi is ingericht dat je misschien wel de hele dag in het hotel wilt blijven. Francofielen kunnen zich – ook in Nederland – op het Franse platteland wanen in een charmehotel met een Franse uitstraling. En ben je juist meer een stadsmens, dan is een historisch pand, een industrieel object of een lofthotel in de stad een goed keuze. 

Boutique hotel Sterrenberg op de Veluwe.

Iets te vieren?

De bijzondere hotels in Nederland zijn niet alleen heerlijk om in te overnachten, het zijn ook ideale locaties om het leven te vieren. Voor een romantisch diner met zijn tweetjes, een gezellige avond met vrienden of een onvergetelijke bruiloft – met net zo onvergetelijke bruidssuite – ben je hier aan het goede adres.

Heb je binnenkort ook iets te vieren of heb je gewoon zin om jezelf eens flink te verwennen? Bekijk dan alvast hieronder de bijzondere hotels in Nederland die Bijzonder Plekje voor je heeft geselecteerd. Bijzondere hotels in Nederland
Kleine, persoonlijke en gastvrije hotels in Nederland, waar je als gast nog echt bijzonder bent. Je vindt ze hier!
De Sterrenberg Wellnesshotel, Veluwe vanaf € 99 per nacht
Hotel de Sterrenberg ligt naast Nationaal Park de Hoge Veluwe. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het park of het Kröller Müller Museum.
Vesper designhotel Boutique hotel, Zuid-Holland vanaf € 120 per nacht
Hip en smaakvol hotel aan de boulevard in Noordwijk. Direct aan zee. Wellness, klasse restaurant, verwenadres!
The Roosevelt Boutique hotel, Zeeland vanaf € 94 per nacht
tot 4 pers.
Bezoek aan Middelburg? Verblijf in Hotel the Roosevelt, een boutique hotel in het centrum met een uitstekend restaurant. Met sauna!
Kruisherenhotel Designhotel, Zuid-Limburg vanaf € 179 per nacht
tot 2 pers.
Luxe overnachten in hartje Maastricht? Boek een verblijf bij het Kruisheren Designhotel, gevestigd in een kerk. Luxe, comfort en exclusief.
Teaching Hotel Château Bethlehem Designhotel, Zuid-Limburg vanaf € 75 per nacht
vanaf 2 pers.
Een uniek designhotel, gevestigd in een kasteel bij Maastricht. Ingericht door Nederlandse ontwerpers als Piet Hein Eek en Studio Job.
Ontbijthotel De Slaapfabriek Hotel en groepsaccommodatie, Gelderland vanaf € 110 per nacht
2 - 24 pers.
Een kleinschalig hotel tussen Deventer en Apeldoorn gelegen. Een hotel met themakamers, geïnspireerd door wereldsteden. Tevens groepsaccommodatie.
Hotel Oortjeshekken Huiskamerrestaurant, Gelderland vanaf € 79 per nacht
Een klein hotel op een unieke locatie, gelegen aan de dijk in de Ooijpolder is dit een hotel waar je je gelijk thuis voelt. Met groot terras!
Herberg De Smidse Hotel herberg, Zuid-Limburg vanaf € 32 per nacht
2 - 8 pers.
Hotel, Herberg & Appartementen de Smidse in Epen, Zuid-Limburg. Een kleinschalig authentiek hotel, sfeervol en met terras met uitzicht over het heuvelland
Hoeve de Plei Familiehotel, Zuid-Limburg vanaf € 102 per nacht
tot 6 pers.
Hotel Hoeve de Plei ligt in het mooie Limburgse heuvellandschap en is een gemoedelijk, sfeervol familiehotel met Hästensbedden.
Badhotel Bruin Boutique hotel, Vlieland vanaf € 99 per nacht
tot 6 pers.
Midden in de Dorpsstraat vind je Badhotel Bruin, een charmant boutique hotel met een uitstekend restaurant en wellness. Aanrader!
Badhotel Rockanje Hotel aan zee, Zuid-Holland vanaf € 55 per nacht
vanaf 2 pers.
Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers, een origineel hotel aan zee. Top ligging direct achter de duinen. Met zwembad!