Even geduld...

Haarlem, een stad voor fijnproevers en hotspotliefhebbers! Elke keer ontdek je weer wat nieuws in deze stad. Neem Cleeff, in de Kleverparkbuurt, ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het station. Deze buurt kon wel iets leuks gebruiken, dus wat mij betreft is Cleeff een echte aanwinst.

Cleeff, voor ontbijt, lunch en borrel

Cleeff is lekker eigentijds, fris en hip ingericht, met veel planten, verse bloemen en lichte kleuren. De mintkleurige accenten komen overal terug en geven een fijne sfeer. Her en der staan mooie vintage meubels, het leren bankje achterin wil ik het liefst meteen meenemen naar huis. Merel & Rik, de eigenaren, wilden al een tijdje een lunchplekje openen en toen de oude apotheek in de buurt wegging vonden ze de perfecte plek om te starten.Interieur van koffiespot

Koffie, taart, broodjes, smoothies, koffiebonen en meer

Je kunt bij Cleeff lekker genieten van ontbijt, lunch of neerploffen op de grote bank tegen de wand voor een lekker borrel met hapjes. De kaart staat boordevol lekkers, zoals homemade granola met yoghurt, biospelt broodjes van de bakker aan de overkant met allerlei lekker beleg, of een lekkere latte van White Label koffie met een taartje. Voor kinderen is er een speciale speelhoek ingericht, dus die kun je met een gerust hart meenemen.

Praktische informatie:

Openingstijden: dinsdag gesloten
Waar? Cleeff – Kleverparkweg 13, 2023 CA Haarlem

Tip: Plan een meerdaagse stedentrip Haarlem, zoveel moois te ontdekken.

Ontdek ook deze plekjes: