Even geduld...

Haarlem, de ene hippe nieuwe hotspot na de andere schiet er uit de grond, hoe fijn! Nieuwkomer sinds ongeveer een maand is Cleeff. Cleeff ligt in de Kleverparkbuurt, ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het station. Deze buurt kon wel iets leuks gebruiken, dus wat mij betreft is Cleeff een echte aanwinst.

Cleeff: Ontbijt, lunch en borrel

Cleeff is lekker eigentijds, fris en hip ingericht, met veel planten, verse bloemen en lichte kleuren. De mintkleurige accenten komen overal terug en geven een fijne sfeer. Her en der staan mooie vintage meubels, het leren bankje achterin wil ik het liefst meteen meenemen naar huis. Merel & Rik, de eigenaren, wilden al een tijdje een lunchplekje openen en toen de oude apotheek in de buurt wegging vonden ze de perfecte plek om te starten.

Je kunt hier lekker genieten van ontbijt, lunch of neerploffen op de grote bank tegen de wand voor een lekker borrel met hapjes. De kaart staat boordevol lekkers, zoals homemade granola met yoghurt, biospelt broodjes van de bakker aan de overkant met allerlei lekker beleg, of een lekkere latte van White Label koffie met een taartje. Voor kinderen is er een speciale speelhoek ingericht, dus die kun je met een gerust hart meenemen.

Praktische informatie:

Openingstijden: maaandag t/m vrijdag van 8.30 – 18 u, zaterdag en zondag van 10-18 u. Dinsdag gesloten.
Waar? Kleverparkweg 13, 2023 CA Haarlem
http://www.cleeff.nl

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: