Even geduld...

Net geopend in Haarlem: DeDAKKAS. Een van de lelijkste gebouwen van de stad is opgeleukt met een nieuwe hotspot. Een bijzondere plek om te ontspannen, heerlijk te eten en drinken en te genieten van het mooiste uitzicht van de stad.

Een kas op een dak

Aan de rand van de historische binnenstad van Haarlem staat een onaantrekkelijk gebouw,  parkeergarage De Kamp. Wanneer je hier de lift naar  de bovenste verdieping neemt, wacht je een verrassing: je staat op een van de mooiste plekken van Haarlem, bij DeDAKKAS. Met de stad aan je voeten en zicht tot aan zee.

Het leukste paviljoen van Haarlem

DeDAKKAS is niet zomaar een horeca concept. Het concept is ontstaan vanuit een droom van een van de initiatiefnemers, Dennis. Toen hij in 2014 op het dak van de parkeergarage terecht kwam, zag hij een groen stadspaviljoen voor zich. Een van de mooiste plekken van de stad moest een plek worden met een terras, restaurant, stadspark en moestuin. Duurzaam en bijzonder.

Wat mag je verwachten bij DeDAKKAS

DeDAKKAS is een groot paviljoen met een terras van maar liefst 345 m². Je komt hier voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Voor lekkere sappen, mooie wijnen en speciale bieren. Voor biologische producten. Ook voor het uitzicht, het podium met optredens met muziek, media en debat, voor yoga workshops en filmfestivals. Verzin jij nog maar eens een reden om niet te gaan!

Praktische informatie:

Wat? Paviljoen DeDAKKAS
Waar? Parkeergarage de Kamp, De Witstraat 1A in Haarlem.
Meer weten? Bezoek DeDAKKAS

Lees ook deze tips voor je stedentrip Haarlem

Ontdek ook deze plekjes: