Even geduld...

Op de Wilhelminastraat in Breda vind je het prachtige restaurant Loff, waar je welkom bent voor brunch, lunch en diner. Schuif aan, alleen al voor het interieur!

Wanneer je van het centrum van Breda naar het hippe Ginneken rijdt, passeer je de Wilhelminastraat met daar achter een van de historische gevels Loff. Dit prachtig vormgegeven restaurant valt op het eerste gezicht niet op als je langswandelt. Eenmaal binnen valt je mond even open. Aan de achterzijde van het pand is het restaurant uitgebouwd d.m.v. een stalen constructie met hout en glas. Het licht stroomt naar binnen door de grote glazen achtergevel. Een witte oase in de stad.

TG9mZiBCcmVkYQ==

Niets dan Loff

Loff doet het net even allemaal anders dan anders. Gezond, bewust en biologisch. Je eet hier vegetarisch en voor een groot deel vegan. Geen menukaart om uit te kiezen, maar een smakelijk alternatief: midden in het restaurant vind je een buffet met dagverse gerechten. Van soep tot salade en maiskoekjes tot curry met veel verse groente. Schep op wat je lekker vindt en betaal naar wat je opschept.

Ook als niet-vegetariër of veganist moet je hier zeker eens binnenlopen. Ze hebben goede koffie met lekkere (en gezonde) taartjes en het lunchbuffet is zo uitgebreid dat je het vlees niet mist. Doen dus!

Praktische informatie: 

Wat? Restaurant Loff
Waar? Wilhelminastraat 15, 4818 SB Breda
Open: van woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 22:00. Op zondag van 11:00 tot 21:00

Blijven slapen in Breda? Reserveer een plekje bij Huize Druivelaar of het Raatshuisje, net buiten Breda.

Bekijk ook deze tips voor een stedentrip Breda