Even geduld...

Gevestigd in een prachtig wit en historisch pand, op de zonnigste hoek van het Antwerpse Zuid vind je sinds kort Hotel Pilar: een designhotel, foodbar en shop in één.
UGlsbGFyIHNsYWFwa2FtZXIgQmlqem9uZGVycGxla2pl

All-in-one concept

Niet alleen maar 17 mooie hotelkamers dus (met uitzicht op het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten), bij Pilar, maar ook een fijn aanbod aan lekker eten en een eigen selectie aan verschillende interieur- en beautyproducten. Slapen, werken, ontmoeten, shoppen, eten en ontspannen en dat ook nog ’s in een heel vrolijk en eclectisch interieur met een mix van vintage en design. Wat een toffe combi’s hier!
UGlsbGFyIGZvb2RiYXIgQmlqem9uZGVycGxla2plUGlsbGFyIGx1bmNoIEJpanpvbmRlcnBsZWtqZQ==UGlsbGFyIHN3ZWV0cyBCaWp6b25kZXJwbGVramU=UGlsbGFyIHRhZmVsIEJpanpvbmRlcnBsZWtqZQ==

Honger?

Van bij het ontbijt tot aan het diner kun je in de foodbar de hele dag terecht voor allerlei lekkers. Griekse yoghurt met all-in granola, croissantjes, gegrilde groenten met feta, verse sappen, merengue met passievrucht en mango… Wij kiezen voor de lunch de toast met avocado-tuinboonspread (de bestseller, zo vertelt hotelmanager Christophe) en een romige burrata, Italiaanse zachte kaas van een leverancier uit de Nationalestraat. Vers, biologisch en met liefde klaargemaakt.
UGlsbGFyIHNob3AgQmlqem9uZGVycGxla2plUGlsbGFyIGtvcGplcyBCaWp6b25kZXJwbGVramU=UGlsbGFyIGJlYXV0eSBCaWp6b25kZXJwbGVramU=

Moois voor je interieur of voor jezelf

Nu we er toch zijn, nemen we ook meteen een kijkje in de aangrenzende Pilar-shop met moois voor je interieur of voor jezelf: kleurrijke bedspreien en kussens, kaarsenhouders, fijne kunstvondsten en de verzorgingsproducten van Le Labo. Op mijn wishlist? De handgemaakte lichtroze, keramieken schaaltjes uit de eigen lijn. Zo mooi!

Handige informatie:

Wat? Pilar, hotel-foodbar-shop
Waar? Leopold de Waelplaats 34, Antwerpen
Openingstijden: van woensdag tot en met vrijdag vanaf 7.00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 9.00 uur (op zondag serveren ze alleen ontbijt of brunch). Het hotel is natuurlijk de hele week geopend.
Parkeren: kan heel gemakkelijk en gratis op het plein tussen de Vlaamse en de Waalse Kaai of aan het water aan de Sint-Michielskaai.UGlsbGFyIHBhbmQgQmlqem9uZGVycGxla2pl
Fotocredits: Evenbeeld en Bijzonder Plekje

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: