Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Huisje Hoge Venen
Vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 110 per nacht
Ga naar de website

Huisje in de Ardennen met adembenemend uitzicht

Huisje Hoge Venen ligt aan de rand van natuurgebied de Hoge Venen in de Belgische Ardennen. Het is een 6-persoons vakantiehuis met adembenemend uitzicht. Vanuit de woonkamer, de tuin en zelfs vanuit je slaapkamer kijk je uit over de vallei van rivier de Walche.

In de winter word je met een beetje geluk getrakteerd op een wit landschap, waar je met gemak uren bij wegdroomt vanuit de heerlijke luie stoel bij de kachel. Een mooie zomerdag breng je door op een van de ligbedden in de tuin en sluit je ’s avonds af bij de vuurplaats.

Vakantiehuis voor 6 personen

Huisje Hoge Venen heeft twee slaapkamers met ensuite badkamers en een slaapzolder waar twee enkele bedden staan. De leefruimte straalt creativiteit uit en is ingericht met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. De keuken grenst aan de woonkamer, hier vind je verschillende fijne zitplekjes en een televisie met Netflix. Plof in de luie stoel bij de kachel, op de bank of pak een kussentje en zoek een plekje bij het raam met een levend schilderij als uitzicht. Behalve de gezellige woonkamer is ook de tuin een heerlijke relaxplek. Hier staan onder andere een picknicktafel, ligbedden, stoelen, een barbecue en er is een vuurplaats met houten krukjes.

Ontdek natuurgebied de Hoge Venen

Het vakantiehuis grenst aan natuurgebied de Hoge Venen, waardoor de mooiste wandelingen en fietstochten starten vanaf de voordeur. Dat, en het fantastische uitzicht aan de achterzijde van het huis, doen je al snel vergeten dat het huisje aan een redelijk drukke weg ligt. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en voor je het weet bevind je je midden in het groen. Krijg je geen genoeg van alle mooie natuur? Stap in de auto en rijd in 20 minuten naar Nationaal Park Eifel, net over de grens in Duitsland.

Ga naar de website


Huisje Hoge Venen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: