Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Huisje huren oud en nieuw
Wil je een nachtje of weekendje weg met oud en nieuw of zoek je een vakantiehuis voor de jaarwisseling? Met vrienden, je gezin, met je hond? Bekijk deze tips voor de mooiste huisjes om oud en nieuw te vieren.

Bekijk de mooiste huisjes

Aanbod huisjes oud en nieuw »

Vier de jaarwisseling in een huisje

Hoe je het ook wendt of keert, de laatste dagen van het jaar hebben een feestelijk gevoel aan zich hangen. Veel mensen maken dan ook graag een feestje van de laatste dag van het oude jaar en het begin van het nieuwe jaar. Een huisje huren met oud en nieuw is een van de manieren om het jaar uit te zwaaien en het nieuwe jaar te verwelkomen. Met je gezin in een lekker huisje, met vrienden in een groepsaccommodatie of in een vuurwerkvrij huisje met je hond. Vier jij graag de jaarwisseling in een vakantiehuisje? Lees dan zeker even verder voor alle tips.

Huisje in het bos

Een feestelijke afsluiter van het jaar – huur een huis met vrienden en of familie

De jaarwisseling is een reden voor een feestje, een goed moment om familie en vrienden te verzamelen en vanuit een huisje samen oud en nieuw te vieren. Ben je met een grote groep vrienden of heb je een grote familie, huur een bijzondere groepsaccommodatie met extra faciliteiten als een sauna, hot tub in de tuin of een (buiten) haard om de jaarwisseling extra feestelijk te vieren.

Een vuurwerkvrij vakantiehuis met oud en nieuw

Vakantiehuisjes voor tijdens oud en nieuw zijn populair, helemaal wanneer het huisje in een vuurwerkvrije zone ligt. Ookal vieren we de laatste dag van het jaar graag met vrienden en familie, niet iedereen zit te wachten op het knallende vuurwerk, al helemaal niet wanneer je ook je huisdier meeneemt. Kies daarom voor een huisje op een vuurwerkvrij kleinschalig park of een huisje in de natuur of ergens rustig gelegen op het platteland. Is een vuurwerkvrij vakantiehuisje voor jou een must, dan is het handig als je bij het reserveren van een huisje tijdens oud en nieuw bij de eigenaar informeert in hoeverre het huisje rustig ligt.

Ook wanneer je graag een vuurwerkvrij huisje huurt om met je hond naar toe te gaan, zijn er mogelijkheden! Bekijk het aanbod vakantiehuisjes waar je hond welkom is.

Op vakantie met oud en nieuw – een hele week weg in de kerstvakantie

Heb je zin om het nieuwe jaar feestelijk te starten? Ga dan lekker een weekje weg met oud en nieuw. De jaarwisseling valt altijd in de kerstvakantie, veel huisjes worden dan ook alleen per week verhuurd. Extra reden om wat extra dagen te pakken en lekker vakantie te vieren. Heb je gelijk een invulling voor een goed voornemen: meer genieten, meer tijd voor elkaar vrij maken!

Zitkamer met brandende haard in het vakantiehuis

Boek op tijd voor je nachtje weg met oud en nieuw

Nog even een belangrijke tip: wil jij graag een huisje huren met oud en nieuw? Boek op tijd! De jaarwisseling is een van de populairste tijden van het jaar om een vakantiehuis te huren, veel huisjes worden al meer dan een jaar van tevoren geboekt. Heb je speciale wensen zoals vuurwerkvrij, honden welkom, voor een grote familie of wellness: zorg dat je op tijd begint met zoeken om het perfecte huisje te huren met oud en nieuw. Inspiratie en tips vind je op Bijzonder Plekje!

Voorbeelden van mooie huisjes voor oud en nieuw

Ik help je graag met een paar tips:

  • Voor grote groepen: De Zwaluwhof in het Vechtdal, met faciliteiten als een buiten haard, whirlpool en speelveld.
  • Honden welkom: Boshuis Denne in de bossen tussen Ede en Bennekom. Met plek voor vier personen en twee honden.
  • Met kinderen: Koe in de Kost net buiten Deventer. Hele dagen spelen op de boerderij en ouderwetse kniepertjes.
  • Samen: een zalig wellness huisje voor twee is altijd een goed idee.
Modern vakantiehuis in Drenthe met sauna en hot tubDe mooiste huisjes

Wil je een nachtje of weekendje weg of zoek je een vakantiehuis voor de jaarwisseling? Bekijk deze tips voor de mooiste huisjes.