Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Huisje met sauna
Hoera, je gaat een weekendje of weekje weg! In een fijn vakantiehuisje laat je al het ‘moeten’ van alledag even lekker achter je. In plaats daarvan geniet je van ochtenden zonder wekker, lange wandelingen en knusse avonden bij de haard. Kan het beter? Ja! Maak je verblijf helemaal perfect en kies voor een huisje met een sauna.

Je eigen wellnesscentrum

Meer »

De voordelen van een privé sauna aan huis

Een dagje wellness kan heel lekker zijn. Maar misschien heb je ook wel eens meegemaakt dat je een sauna in stapte en tot de ontdekking kwam dat die behoorlijk vol zat. Ook heel jammer: als je heerlijk rozig het wellnesscentrum uit loopt en dan nog een lange reis naar huis voor de boeg hebt, waardoor je bij thuiskomst dat fijne gevoel alweer helemaal kwijt bent.

Als je kiest voor een vakantiewoning met een eigen sauna, heb je hier allemaal geen last van. Je zet de sauna aan wanneer jij daar zin in hebt, geniet ervan in volledige privacy en kunt (als je wilt) na je saunagang meteen je bed in rollen.

Een man in een koud dompelbad bij de sauna

Plezier voor jong en oud in je huisje met sauna

Een vakantiehuisje met sauna is ook ideaal als je kinderen hebt. Jongere kinderen zijn lang niet altijd welkom in wellnesscentra en oudere kinderen willen lang niet altijd bloot gezien worden. Maar dat wil niet zeggen dat ze de sauna niet fijn kunnen vinden! Als je je eigen sauna in je vakantiewoning hebt, kunnen je kinderen zo lang of zo kort als ze willen kennismaken met de sauna – samen met papa en mama of juist helemaal alleen.

Houten ligbanken in de sauna

Meeneemlijst voor je vakantiehuisje met sauna

Wil je van je verblijf in een vakantiewoning met sauna een complete wellnessvakantie maken? Neem dan de volgende dingen mee:

  • Grote handdoek om op te liggen
  • Je favoriete opgietolie
  • Badolie als er ook een bad is
  • Zonnebrandcrème als er ook een zonnehemel of sunshower is
  • Massageolie als je elkaar wilt masseren (het is maar een idee…)
  • Scrubs, gezichtsmaskertjes etc. voor een doe-het-zelf-schoonheidsbehandeling

Zo ben je helemaal klaar voor een paar dagen vol verwennerij en kom je als herboren terug uit je eigen wellnessresort!

Bekijk ook onze kleinschalige spa en wellness adressen

Opgerolde handdoeken in de sauna


Je eigen wellnesscentrum

Heerlijk, een vakantiehuisje waar een sauna bij zit. Optimale ontspanning tijdens je vakantie! Bekijk deze huisjes met sauna.