Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Huisjes met hot tub of whirlpool
Ben je op zoek naar een bijzonder vakantiehuisje? Het zoeken en boeken van een vakantiehuisje is onderdeel van de vakantiepret. Wordt het een huisje aan zee of in het bos, in Nederland of over de grens, op een park of ergens met veel privacy? Boek eens een keer een huisje met een hot tub of whirlpool, voor éxtra vakantieplezier, beleving en ontspanning. Heerlijk!

De mooiste huisjes met hot tub of whirlpool

Alle wellness huisjes op een rij »

Wat is een hot tub?

Een hot tub heb je in verschillende maten en soorten. Het is een op hout gestookt buitenbad, rond en met bankjes om op te zitten. De authentieke hot tubs zijn van hout, je ziet ze nu steeds vaker met een kunststof binnenkant. Ook de Dutch tub is een variant op de hot tub, met als voordeel dat ie makkelijk te verplaatsen is.

De hot tubs staan in de tuin bij de vakantiehuisjes, op een plek met veel privacy en vaak met een fantastisch uitzicht.

Blote voeten die omhoog steken in een houten hot tub

De beleving van een hot tub

Je moet een hot tub (Dutch tub) zelf warm stoken, door een paar uur van tevoren een vuurtje te maken. Dat is al leuk en onderdeel van de fun. Het knapperende vuurtje, het moment waarop de hot tub op temperatuur is… Eenmaal lekker warm, dan is het alleen nog maar volop genieten met elkaar! Ben je op een gezinsvakantie dan geniet je samen met de kinderen. Maak het eens extra bijzonder door de kinderen lang op te laten blijven en samen in het donker vanuit de hot tub naar de sterren te staren. Ben je een romantisch weekendje weg, dan zorgt een hot tub voor extra romantiek!

En het leuke is, een hot tub kan in elk seizoen worden gebruikt. Zie je het al voor je, zo’n warm bad in de sneeuw? Kijk dan snel bij de wellness huisjes die we voor je geselecteerd hebben.

Twee koppels in een grijze dutch tub, een dame staat en schenkt glazen champagne in.

Liever een huisje met whirlpool?

Je leest het al, voordat je kunt genieten van je hot tub moet je er wel wat voor doen. Dat is onderdeel van de fun. Wil je liever direct een warm bad instappen, dan is een huisje met een whirlpool een goed idee. Een whirlpool wordt verwarmd door een motor en is op elk moment van de dag te gebruiken. Doordat er niet op hout gestookt wordt, kan een whirlpool ook binnen staan.

In het aanbod met huisjes hebben we de mooiste huisjes met whirlpool verzameld. Voor een ontspannen (en romantisch) weekendje weg.

Ook leuk: deze B&B’s met hot tub!

Wellness met bubbelende whirlpool

De mooiste huisjes met hot tub

Heerlijk hè, zo’n warm bad bij je wellness huisje. Niet alleen de hot tub is leuk, ook de huisjes die we geselecteerd hebben zijn bijzonder. Een unieke locatie, een mooi interieur, een bijzonder concept: ze zijn niet voor niets geselecteerd als Bijzonder Plekje. Wat dacht je van een van de huisjes van Onthaasten in de Achterhoek, helemaal gericht op totale ontspanning, met naast een hot tub ook een sauna. Of een verblijf bij Buitengoed de Gaard, een kindvriendelijk vakantieadres waar elke accommodatie een privé Dutch tub heeft. Al eens gedacht aan een vakantie op de Veluwe in een pod? Een mini huisje in het groen waar je optioneel een avondje in de Dutch tub kunt reserven. Doen!

Bekijk ook de mooiste huisjes met sauna

Volg je Bijzonder Plekje ook op Instagram?

 
Éxtra vakantieplezier

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuisje? Boek een huisje met hot tub of whirlpool, voor éxtra vakantieplezier! Ontdek onze tips.