Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Huize Hulshorst
XXL vakantiehuis
2 - 20 personen
vanaf € 1500 per weekend

Groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe

Huize Hulshorst is een groot vakantiehuis, aan de rand van de Veluwe. Verscholen in het groen, in een grote tuin met zwemvijver en groot grasveld. Een heerlijk huis om met familie mooie momenten te beleven.

Een luxe huis voor een familieweekend

Het grote huis is gekocht als weekendhuis, om met familie het leven te vieren. Omdat Berend & Marieke er met hun kinderen echt niet elk weekend zelf kunnen zijn, delen ze het huis graag. De woning is onlangs gerenoveerd en heeft alles in huis om samen te genieten van een onbezorgde tijd. Huize Hulshorst ligt aan de rand van Hulshorst, een beetje verstopt tussen de bomen, bloemen en planten. De tuin heeft meerdere terrassen, een Weltevree buitenhaard waarin je pizza’s kunt bakken, een trampoline en speeltoestel.

Niet alleen buiten is het fijn. Het huis is heel ruim en heeft een open woonkamer met grote ramen. Een gezellige zithoek met haard, lange eettafel en een keuken met kookeiland. De zeven slaapkamers bieden plaats aan maximaal 14 volwassenen en 6 kinderen. In huis is er plaats voor 10 volwassenen en 6 kinderen, het bijbehorende gastenverblijf heeft nog vier plaatsen en een eigen badkamer. Ideaal voor als opa & oma liever wat rust hebben.

Wat is er te doen op de Veluwe en in de omgeving?

Het huis ligt op loopafstand van het bos. Gezellig samen uitwaaien en al wandelend bijpraten. Met de fiets maak je prachtige tochten door de bossen. Het Veluwemeer ligt op 4 km, Hanzestad Elburg op 10 km afstand. Zeker ook bezoeken: het stuifzandgebied Hulshorsterzand. En dan na afloop lekker die buitenhaard aan.

Bezig...
Ga naar de website


Huize Hulshorst Harderwijkerweg 170 8077 RK Hulshorst

Thema's uit dit plekje