Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Huize Hulshorst
XXL vakantiehuis
2 - 14 personen
vanaf € 1500 per weekend

Familiehuis aan de rand van de Veluwe

Huize Hulshorst is een groot en luxe huis, aan de rand van de Veluwe. Verscholen in het groen, in een grote tuin met zwemvijver en groot grasveld. Een heerlijk huis om met familie en vrienden (er is plek voor meerdere gezinnen!) mooie momenten te beleven.

Een luxe huis voor een ontspannen verblijf

Het grote huis is van Berend en Marieke, maar omdat zij een paar jaar in het buitenland wonen, delen ze het huis graag met andere gezinnen als ze er zelf niet zijn. Het is een heerlijk huis om samen met vrienden of familie het leven te vieren! De woning is onlangs gerenoveerd en heeft alles in huis om te genieten van een onbezorgde tijd. Huize Hulshorst ligt aan de rand van Hulshorst, een beetje verstopt tussen de bomen, bloemen en planten. De tuin heeft meerdere terrassen, een Weltevree buitenhaard waarin je pizza’s kunt bakken, een trampoline en speeltoestel.

Niet alleen buiten is het fijn. Het huis is heel ruim en heeft een open woonkamer met grote ramen. Een gezellige zithoek met haard, lange eettafel en een keuken met kookeiland. Er zijn in totaal 7 slaapkamers en het huis is te huur voor maximaal 10 volwassenen (en 4 kinderen). 6 slaapkamers zijn in het hoofdhuis en 1 kamer in het bijbehorende gastenverblijf met eigen badkamer. Ideaal voor als opa & oma liever wat rust hebben of met meerdere gezinnen.

Wat is er te doen op de Veluwe en in de omgeving?

Het huis ligt op loopafstand van het bos. Gezellig samen uitwaaien en al wandelend bijpraten. Met de fiets maak je prachtige tochten door de bossen. Het Veluwemeer ligt op 4 km, Hanzestad Elburg op 10 km afstand. Zeker ook bezoeken: het stuifzandgebied Hulshorsterzand. En dan na afloop lekker die buitenhaard aan.Huize Hulshorst Harderwijkerweg 170 8077 RK Hulshorst

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: