Even geduld...

Ken je het programma 'Ik Vertrek'? Een serie reportages over Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Ze worden gevolgd tijdens hun afscheid in Nederland, het vertrek en de eerste maanden op hun nieuwe bestemming. Wekelijks wordt de serie door ruim een miljoen Nederlanders bekeken en ik moet je eerlijk zeggen; ik kijk ook graag! Vaak met veel plezier, soms met onbegrip en af en toe met bewondering. Het is regelmatig smullen bij de dramaverhalen, maar er zijn ook succes stories! 

Little Dolce B&B bij Ik Vertrek

De vriendinnen Joelle en Marieanne vertrekken naar Lecce, een stad in het zuiden van Italië. Ze gaan een historisch pand huren en omtoveren tot een B&B met enkele kamers: Little Dolce B&B. Hoewel de huisbaas de afspraken niet nakomt, de dames niet voldoende Italiaans spreken om alles op te lossen, blijven ze positief! Die positiviteit zorgt ervoor dat de vriendinnen het voor elkaar krijgen een prachtige B&B te openen. Sfeervol, karakteristiek en gezellig. 

Tenuta Il Castelletto in de Piemonte

24 januari 2015 verschijnt de locatie van Michael en Fijtje, landgoed Tenuta Il Castelletto, bij Ik Vertrek. Het Nederlandse gezin is afgelopen jaar vertrokken naar de Piemonte om van een monumentale villa een luxe vakantieadres te maken. Luxe overnachten in mooie appartementen en comfortabel ingerichte safari-/lodgetenten. Ik ga zeker kijken naar deze uitzending van Ik Vertrek om te zien wat voor Bijzonder Plekje Michael en Fijtje van Tenuta Il Castelletto hebben gemaakt. Een drama of succes? Kijk je mee? 

Praktische informatie:

Ik Vertrek – wekelijks op zaterdagavond om 21.00 uur, NPO (AvroTros)