Even geduld...

Ibiza spreekt tot ieders verbeelding. Hip(pies), zonnig, met prachtige baaien, kleine strandjes, een heuvelachtig binnenland, Ibiza-stad en uiteraard de dancescene. Die laatste slaan we even over tijdens onze vakantie. We huren een auto en crossen een paar dagen over het eiland, op zoek naar de magie van Ibiza. Voelen wij die magie ook? Een eerste impressie:

Een van onze eerste baaien, Cala d’en Serra in het noorden van Ibiza.
San Joan met het beroemde The Giri Cafe
Santa Gertrudis, centraal op het eiland
Het magische Es Vedra
Favoriet strandtentje… Cala Escondida
Lunch with a view bij Hostal la Torre
Fijne ontdekkingen onderweg! Vrijheid blijheid in onze coole cabrio!
La Paloma, een grote favoriet van velen.
Cala Bonita

Praktische informatie:

Vliegen: Het is slechts 2,5 uur vliegen naar Ibiza. Vanuit Nederland vertrekken er meerdere vluchten per dag, vanaf verschillende luchthavens. We hadden een heel betaalbaar ticket met Ryanair, vanaf Dusseldorf Weeze.
Huurauto: Een autootje is onmisbaar wil je wat van het eiland zien en alle leuke baaien & plekjes ontdekken. Onze huurauto was van Sunny Cars, een super coole Fiat 500 Cabrio. Erg tof om met de wind door je haren en de zon op je gezicht rond te rijden. Wanneer je in het hoogseizoen een auto wilt hebben, moet je vroeg reserveren! Het aantal huurauto’s is beperkt, de vraag groot.
Overnachten: We logeerden bij de charmante B&B Gare du Nord, in het noorden van Ibiza. Een heerlijke, rustige plek met een fijne binnentuin, (betaalbare) mooie kamer en een lekker ontbijt. De B&B ligt vlak bij The Giri Cafe, in het dorpje San Joan, waar het op zondag tijdens de hippiemarkt tot leven komt.