Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
In het huis van Jo Daggert
5-persoons vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 550 per midweek

Vakantiehuis op unieke locatie bij Deventer

Vakantiehuis ‘In het huis van Jo Daggert’ ligt op een van de mooiste locaties in Nederland: in de uiterwaarden bij Deventer. Met uitzicht tot aan de IJssel, puur natuur om je heen. Alleen de rit er naar toe is al bijzonder.

Duurzaam vakantiehuis voor vier personen

Net buiten Deventer ga je een smalle dijk op en mag je een weg inrijden die alleen voor aanwonenden bestemd is. Je rijdt dwars door de uiterwaarden naar een heel bijzonder plekje: het duurzaam verbouwde vakantiehuis van Jo Daggert. Waar vroeger een kapschuur stond, staat nu een sfeervol huis met het mooiste uitzicht wat je kunt bedenken. Door de grote ramen kijk je uit op de grote tuin, op weilanden, koeien, af en toe een boot in de IJssel. De ruime woonkamer is zo ingericht dat je altijd richting het uitzicht zit en kijkt. Voor de ramen staat een stoere eettafel, in de open keuken een prachtige oude werkbank. Niet alleen het uitzicht is bijzonder, ook de slaapplekken zijn uniek. Twee bedstedes ‘hangen’ als een soort kubussen in de nok, elk met plek voor twee personen (evt. kunnen twee extra personen op een slaapbank in de woonkamer slapen).

In alle rust en toch dicht bij Deventer

Een rustiger plekje is nauwelijks te vinden in Nederland en toch logeer je hier dicht bij de stad. Het centrum van Hanzestad Deventer ligt op slechts een kwartiertje fietsen. Vul je dag met struinen langs de IJssel, een verfrissende duik nemen in een zijarm van de rivier of uren naar het uitzicht staren. Een terrasje pikken in de stad, dwalen door de nauwe straatjes en na afloop terugkeren naar de rust…

Welkom bij Jo Daggert!In het huis van Jo Daggert Hoevelmansweg Deventer

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: