Even geduld...

Een paar jaar geleden ging ik naar een Boost-your-business weekend in de Berghut in Oostenrijk. Vier dagen lang brainstormen, kennis delen, inspiratie opdoen en vooral ontdekken tot wat je zelf in staat bent. Dit weekend heeft me zoveel gebracht, ik wil iedereen er wel van overtuigen hoe fijn en goed het voor je is! Omdat ik regelmatig, wanneer ik vertel over dit weekend, de opmerking krijg dat mensen daarvoor niet helemaal naar Oostenrijk willen, breng ik graag het volgende initiatief bij je onder de aandacht: de inspiratie opkikker bij Dalauro in Zuid-Limburg.

Ben je al een tijdje bezig als ondernemer en vraag je je af of je op de goede weg zit? Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Of wil je inzicht in jezelf en je kunnen? Wil je de baas zijn over je eigen toekomst? En vind je het leuk ervaringen uit te wisselen, te horen hoe anderen werken, inspiratie op te doen?

Dan komt de INSPIRATIE OPKIKKER voor jou op het juiste moment. Een paar dagen kiezen voor jezelf, de tools aangereikt krijgen om inzicht te krijgen in jezelf en je kunnen. Deze tools ook toepassen!

4-daags inspiratieprogramma

Vanaf 18.00 uur ben je zondagavond van harte welkom in het Heuvelland en maken we kennis met elkaar. Diezelfde avond maken we een start met het inspiratieprogramma. Een programma om geïnspireerd te raken, maar ook om de andere deelnemers te inspireren. We gaan vervolgens twee volle dagen aan de slag, zelfstandig en met elkaar, om resultaten te halen. Aan de slag met de vragen die je hebt. Je gaat jezelf als ondernemer herontdekken en herpositioneren. Natuurlijk gaan we ook genieten van het Heuvelland, we maken op dinsdag, gezamenlijk, een ontspannen wandeling om lekker buitenshuis te lunchen. Na een aantal intensieve dagen is het woensdag weer tijd om de koffer in te pakken en vol van jezelf en met nieuwe ideeën weer naar huis af te reizen.

Doelgroep: 

Het programma is ontwikkeld voor ondernemers die inzicht willen krijgen in zichzelf, in hun eigen kracht en willen groeien. Ondernemers die zichzelf willen (her)ontdekken. Ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen.

Praktische informatie:

Wanneer: zondag 20 september tot woensdag 23 september 2015
Waar: Dalauro B&B in Eys
Prijs: € 450,- excl. BTW

Minimum van 8 deelnemers.

Schrijf je je in voor 1 augustus 2015 dan krijg je een korting van € 100,-. Bijkomend voordeel … de inspiratie opkikker start bij inschrijving!