Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Into the Prairie
2-6 persoons vakantiehuisjes
2 - 6 personen
vanaf € 465 per week

Charmante vakantiehuisjes in Bretagne

Into the Prairie, een 8-tal charmante vakantiehuisjes verspreid over het terrein van een boerderij in de Côtes d’Armor in Bretagne. Slechts 10 minuten van zee en prachtige zandstranden vind je deze romantische, sfeervolle en hippe huizen, voor 2 tot 6 personen. Een fijne hideaway voor twee en een perfecte plek voor een gezinsvakantie, kinderen zijn meer dan welkom!

Cute, sweet & charming vakantiehuisjes

Zo leuk! Eigenaresse Liz heeft met veel liefde en aandacht de verschillende huizen en een voormalige schuur ingericht, in een mix van oud en nieuw. Elk huis draagt de naam van de voormalige bewoonster. Je logeert bij Anne, Joséphine, Marie, Rose of… De sfeer in de huisjes is romantisch, hip, vrolijk, eigentijds en soms een beetje stoer. In de meeste woningen staat een heerlijke houtkachel met een flinke voorraad hout. Opgemaakte bedden, Nespresso koffiemachine, noem het en het is aanwezig. Bestel ook zeker een keer het ontbijt van Liz, aan huis gebracht in een leuke mand met lekkers van het land.

Côtes d’Armor Bretagne

Vanuit Into the Prairie kun je alle kanten op. De kust van Bretagne biedt je een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Een dagje strand, kajakken voor de kust, een bezoek aan Saint Malo, wandelen over het Douanepad of langs de Roze Granietkust. Een boottocht naar Ile de Bréhat, kastelen, wandelen, fietsen….

Bezig...
Ga naar de website
Ontdek!

Ambassadeur Lotte bezocht Bretagne en tipt haar ontdekkingen: ‘Ontdek de kust van Bretagne’.Into the Prairie Le Mourvet Noir 22170 Plélo

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: