Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
It âld hússtee
4-persoons vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 95 per nacht

Een van de mooist gelegen vakantiehuisjes van Nederland

It âld hússtee is een 4-persoons vakantiehuisje in Friesland, op een van de mooiste plekjes van ons land gelegen. Volledig vrij, in de natuur, middenin het Friese merengebied, aan het water. Op een locatie waar de schoonheid van Friesland ten volste tot haar recht komt, met eindeloze vergezichten over weilanden en water.

Op vakantie naar ‘It âld hússtee’

Het knusse vakantiehuis met de naam It âld hússtee (vertaald: plaats waar het oude huis heeft gestaan) was voorheen de stal van de in de Tweede Wereldoorlog afgebrande stelpboerderij. Het vakantiehuis staat aan het water, waar je een eigen bootje kunt aanleggen. Het is een locatie bij uitstek geschikt voor watersporters, maar zeker ook voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Er zijn maar weinig plekjes in Nederland te vinden waar je zo’n betoverende zonsondergang ziet, zoveel sterren kunt bewonderen en waar je nog zoveel rust vindt.

De 4-persoons vakantiebungalow heeft alles op de begane grond. De woonkamer, met aangrenzende keuken, heeft vloerverwarming en openslaande deuren naar de grote tuin en het terras. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee aparte bedden.

De woning komt vanaf eind mei in de verhuur. Vanaf dan zullen ook goede foto’s van het interieur beschikbaar zijn.

Wat ga je doen in het Waterland van Friesland

Vakantiehuisje It âld hússtee staat op een schiereiland, vlakbij het pittoreske dorpje Sandfirden (Sânfurd). Dit dorp, met zo’n 25 inwoners, is een van de ‘verborgen’ parels van het Friese platteland. Een paar kilometer verderop vind je de dorpen Oudega, Idzega, Heeg en Gaastmeer, waar je lekker kunt eten in een van de gezellige restaurants. ’s Morgens kun je er terecht voor je versgebakken broodjes en versgeperste jus d’orange.

Tijdens je verblijf in Zuidwest-Friesland kun je naast alle mogelijke watersporten ook een aantal van de Friese elf steden bezoeken, heerlijk wandelen, fietsen langs het water, struinen door de dorpjes of eindeloos voor je uit staren en genieten van de schitterende landschappen…

Bezig...
Ga naar de website
It âld hússtee Nummer 9 A 8613JH Sandfirden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: