Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Kas van Kaat
Kwekerij, winkel en lunchcafé
vanaf 1 persoon
vanaf € 4 koffie met lekkers
Ga naar de website

Biologische kwekerij nabij Zwolle

De Kas van Kaat ligt net buiten Zwolle en is zo’n leuke plek, daar rijd je graag voor om! Voor een koffie in de kas of op het terras, een lunch, boodschappen uit de biologische winkel of…

Bijzonder Plekje in de weilanden

De Kas van Kaat heeft veel leuks onder een dak. In de bakkerij wordt dagelijks brood gebakken, waarvoor uitsluitend biologische ingrediënten gebruikt worden. Daarnaast komen de beroemde appelKaatjes, voor bij de koffie, cake, taart en koek uit eigen bakkerij. In de winkel van Kaat vind je een ambachtelijk en biologisch basisassortiment voor je dagelijkse boodschappen, aangevuld met producten (jam, soep, chutneys) uit eigen keuken. In de groentewinkel uitsluitend groente van eigen oogst. De kwekerij van Kaatje bestaat niet alleen uit kassen, ook uit een stuk land waar de oogst vandaan komt. Groente, maar ook kruiden uit eigen tuin. Hoe vers wil je het op je bord hebben?

Ook voor een leuk cadeautje ben je welkom bij Kaat. Het Atelier heeft producten met een verhaal. Fairtrade of gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op de koffie bij Kaat

Uiteraard geen bezoek aan Kaat zonder een bezoek aan het lunchcafé, waar alles samen komt. Biologische koffie met lekkers uit eigen bakkerij, voor de lunch huisgemaakt brood met gezond beleg van lokale producenten en leveranciers. Te veel gegeten omdat het allemaal zo lekker is? Maak een wandeling over naastgelegen Buitengoed de Herfte.

Ga naar de website


De Kas van Kaat Herfterlaan 2a 8024 PJ Zwolle

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: