Even geduld...

Aan de monumentale Oosterkade in Utrecht ligt het leuke restaurant Keuken & Deli, aan de rand van het centrum bij het Ledig Erf. Een bijzonder restaurant waar je eet in de keuken. Het grote restaurant is eigenlijk een open keuken. De tafeltjes staan tussen de kasten vol met heerlijke olijfolie, kookboeken, kruiden. Aan het plafond hangen rauwe hammen en op verschillende tafels staan planken met zalige kazen. 

S2F6ZW4gdmFuIGRlIEthemVyaWo=S2V1a2VuICYgRGVsaQ==
Ambachtelijke, pure gerechten worden geserveerd op houten planken. Een aanrader is de keukentafel, 3-gangen proeven en beleven wat Keuken & Deli allemaal voor lekkers te bieden heeft. Veel van de ingrediënten komen van biologische bedrijven uit de omgeving, o.a. brood van Menno, kaas van de Stalenhoef Kazerij en vlees van Groeneweg Slagerij. 

Ook erg leuk is de Borrelbakfiets, uniek in Utrecht. Een bakfiets gevuld met de meest lekkere wijnen en culinaire hapjes. De ambachtelijke producten komen naar je toe, je bepaalt zelf op welk bijzonder plekje jij geniet van al het lekkers van Keuken & Deli.

Praktische informatie:

Wat? Keuken & Deli
Waar: Oosterkade 30 Utrecht
Wanneer: Dagelijks geopend vanaf 17.00 uur