Even geduld...

Pas op! Als je dit leuke boek leest, dan wil je gelijk een weekend in Amsterdam doorbrengen. Met de meer dan 100 tips voor een dagje uit of weekendje weg heb je gegarandeerd een geslaagd weekend met je kinderen.

Kidsproof Amsterdam is de nieuwste versie in de succesvolle kidsproof-serie. Een geweldige gids als je met de kinderen naar onze hoofdstad wilt gaan. Ook als je al in Amsterdam woont, is het een leuke gids.

Voor kinderen is een bezoek aan Amsterdam een hele belevenis. De eerste keer in een tram, door de grachten varen met een rondvaartboot, Nemo of een bezoek aan het Vondelpark. Allemaal hoogtepunten die ook zeker aan bod komen in Kidsproof Amsterdam! Het is natuurlijk nog leuker om Amsterdam net even anders dan anders te bezoeken.  Maak een wandeling door Chinatown, laat je door Amsterdam rijden met de Fietstaxi en breng een paar uur door op het Stadsstrand IJburg. Er is zoveel te doen dat je makkelijk een weekend kunt vullen. Eindig de dag bij Pancakes Amsterdam en ga voldaan slapen bij Cake under my Pillow, dan kan je de volgende dag ontbijten bij de Taart van mijn Tante…

Moet ik nog meer vertellen?

Kidsproof Amsterdam:
ISBN 978-90-5767-597-3
Prijs 16,95
Verschijnt: Eind september 2012

Bekijk ook eens de andere boeken in de kidsproof-serie; Kidsproof Dagje Uit, Kidsproof Weekendje Weg en Kidsproof Zonvakanties. De reisboeken van de Kidsproof-reeks staan vol met kindvriendelijke logeeradressen; sfeervolle vakantiewoningen, gezellige familiehotels en ruime appartementen. Maar ook mini-campings, pipowagens en safaritenten vind je terug in deze gidsen. En natuurlijk allemaal in een omgeving waar veel leuke dingen te beleven zijn.