Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Kidsproof zonvakanties
De leukste adressen met kinderen in Zuid-Europa! Van een glamping tot een verwenadres in Portugal. Bekijk snel deze adressen voor een onbezorgde vakantie.

Kidsproof zonvakanties: populair bij jong en oud

Zonvakanties zijn populair in ons kikkerlandje. Het hele jaar door dromen we van lange, warme dagen vol zon en strand of zwembad. Dat geldt niet alleen voor volwassenen: ook voor veel kinderen is dit de ideale vakantie. Want zeg nou zelf: welk kind wil nou niet het liefst de hele dag buitenspelen en zwemmen? Daarom gingen wij op zoek naar de mooiste bestemmingen voor een kidsproof zonvakantie. Lijkt je dat wel wat? Lees dan gauw verder!

Onze kidsproof zonvakanties bestemmingen

Het is niet zo gek dat Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië populaire vakantiebestemmingen zijn in Nederland. In die landen hebben ze heel goed begrepen hoe de ideale vakantie met kinderen eruitziet. Er zijn volop kindvriendelijke adresjes te vinden waar alles aanwezig is voor een ontspannen vakantie, zoals verkoelende zwembaden en plekken waar kinderen de hele dag lekker kunnen spelen. Extra voordeel: er zijn eigenlijk altijd wel leeftijdsgenootjes uit Nederland te vinden om mee te spelen. Dat wordt nog moeilijk afscheid nemen als de vakantie er weer op zit.

Kindvriendelijk: ook voor ouders

Misschien denk je nu: ‘Mij niet gezien in zo’n toeristisch vakantieresort. Dan maar wat minder kindvriendelijk.’ Maak je geen zorgen! Er zijn genoeg plekken waar de kinderen het enorm naar hun zin hebben, terwijl ook de ouders volop genieten van hun vakantie. Sfeervolle accommodaties die nog niet zijn ontdekt door het massatoerisme, zoals rustieke boerderijen en ware groene oases. Waar je alle tijd voor jezelf hebt, omdat de kinderen zich zo goed vermaken en je ’s avonds gewoon kunt aanschuiven voor een huiselijk diner. En wat zullen ze lekker (uit)slapen na al dat buitenspelen…

Kinderen van alle leeftijden vinden elkaar bij de trampoline van Villa Alwin.

Lastig zoeken? Nee hoor!

Maar hoe vind je nu zo’n fijn vakantieadres met alle voordelen maar zonder het massatoerisme? Dat kan best lastig zoeken zijn. Want hoe proef je de sfeer van een accommodatie uit een brochure of website? Daarom hebben wij alvast wat voorwerk voor je gedaan. We zijn op pad gegaan en hebben de fijnste zonnige bestemmingen voor gezinnen voor je verzameld. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is kiezen welke het beste bij jullie past. En dan… genieten!