Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Kleine campings
Op zoek naar een kleinschalige camping, een charme camping? Bijzonder Plekje heeft een aantal bijzondere kleine campings voor je op een rij gezet. Officieel erkende natuurkampeerterreinen, sfeervolle kleine campings bij de boer, campings waar je kunt glamperen in pipowagen of safaritent. Laat je inspireren door het aanbod kleine charmante campings.

In alle rust kamperen op kleine campings – het kan nog steeds!

Kamperen zit in de lift. Logisch: het is ook een ontzettend leuke manier om op vakantie te gaan. Je bent veel buiten en geniet zo optimaal van de natuur en het (hopelijk) mooie weer. Bovendien is kamperen nog relatief voordelig ook. Maar de populariteit van kamperen heeft wel een keerzijde: campings worden groter en drukker. Gelukkig zijn er nog genoeg kleine campings te vinden en wij wijzen je graag de weg.

Spookbeeld van een camping

Denk jij bij een camping aan ‘straatjes’ aaneengesloten kampeerplekken zonder privacy, waar overal barbecues roken, rommel rondslingert en de eigenaar geen tijd heeft om even een praatje te maken omdat hij te druk is met het bewaken van de orde? Daar word je niet vrolijk van. Zet dat beeld dus maar gauw uit je hoofd.

Kleine campings zijn anders!

In plaats daarvan nemen we je in gedachten even mee naar een kleine camping. Een waar paradijsje dat je laat voelen hoe fijn kamperen nog steeds kan zijn. Hier kom je echt tot rust en geniet je van je privacy en (als je dat wilt) de volle aandacht van je gastheer en/of vrouw. Dat klinkt al een stuk beter toch?

Elke kleine camping is uniek

Wat kleine campings extra leuk maakt, is dat ze allemaal net even anders zijn. Dankzij hun kleinschaligheid zijn ze authentiek gebleven en dat geeft ze een heel eigen sfeer. Vaak kun je er niet alleen met een tent terecht, maar hebben ze ook hippe logeerplekjes, zoals een yurt of een bell-tent.

Ook kleinschalige campings bieden extra’s – alleen niet in de vorm van luidruchtige animatie. Misschien kun je er wel producten direct van het land kopen, of kun je ’s avonds aanschuiven voor een huisgemaakt diner. Elke kleine camping heeft wel iets bijzonders en zo valt er op elke camping weer van alles te ontdekken.

Op welke kleine camping ga jij genieten van de rust?