Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Koffietijd
En dan ineens... word je gevraagd aan te schuiven bij RTL Koffietijd om je ervaringen en tips te delen om eropuit te gaan. Voor een nachtje weg, een dagje uit of zelfs voor vakantie. Vanaf september 2021 ben ik met regelmaat te gast in de uitzending bij Koffietijd om mijn ontdekkingen te delen. Kijk je mee?

Bijzondere plekjes in Koffietijd

Alle Koffietijd plekjes »

Vrijetijdsdeskundige voor Koffietijd

Een dagje uit met vriendinnen, een weekendje weg met de liefste, op vakantie met je tieners: voor Koffietijd verzamel ik tips om eropuit te gaan. Van een dagje tot een complete vakantie; passend bij het seizoen. Een herfstwandeling in het bos, de paden op met koffiestop, de leukste tips om in de kerststemming te komen, schatjes van stadjes, eropuit in het najaar, tips om je vakantiegevoel vast te houden… Alles komt aan bod!

Van elke uitzending, online of live in de studio van RTL Koffietijd, komt er een artikel met alle tips die ik genoemd heb. Zo kun je eenvoudig terugzien waar je moet zijn. Kijk je mee?

Vrijtijdstips

Mijn tips op een rij

Ontdek alle vrijetijdstips voor Koffietijd:

Marleen in koffietijd

Wat voor leuks vind je nog meer bij Koffietijd?

Koffietijd werkt met een team van deskundigen. Op de website vind je tal van leuke tips op het gebied van gezondheid, tuinieren, creativiteit, vrije tijd, mode, entertainment, gezin, cultuur én de lekkerste recepten. Dus wil je graag meer leren over beauty, moestuinieren of handletteren?

Bij de Koffietijd Club vind je leuke en leerzame workshops!

Bekijk alle artikelen en video’s