Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
Landal Mont Royal
Vakantiehuisjes
1 - 12 personen
vanaf € 259 per weekend
Ga naar de website

Vakantie bij de Moezel

Landal Mont Royal ligt op een heuvelrug, midden in het Moezeldal, centraal tussen Cochem en Trier. Nieuw in het park zijn de duurzame woningen; energieneutrale vakantiehuisjes die ook nog eens eigentijds ingericht zijn en een prachtig uitzicht hebben.

Duurzaam vakantie vieren bij Mont Royal

Daar waar oude bungalows stonden, vind je nu sfeervolle en eigentijdse vakantiehuizen die duurzaam gebouwd zijn. Met een fundament van oud puin, vloeren die deels gemaakt zijn van recycled materiaal, tapijt van afgedankte visnetten en houten meubelen van hergebruikt teak en eiken. Op het dak van je woning staan zonnepanelen die zorgen voor je stroomvoorziening, een luchtwarmtepomp en houtkachel zorgen voor een aangename temperatuur in huis. En dat alles ziet er ook nog eens heel mooi uit!

De nieuwe bungalows zijn er voor 4 tot 12 personen. Onze favorieten? De bungalows met nr. 1 t/m 14. Ze hebben de mooiste ligging, direct aan de rand van de vallei met vrij uitzicht.

De faciliteiten van Mont Royal

De huisjes liggen verspreid over de heuvelrug, met aan twee zijden zicht over het Moezeldal. Centraal ligt het receptiegebouw, het zwembad, een groot terras met zicht over de Moezel, een midgetgolfbaan en een speelplaats. Samen met de bouw van de duurzame vakantiehuisjes heeft ook het restaurant een nieuwe look gekregen. De hippe, warme en sfeervolle brasserie is een gezellige plek voor ontbijt, borrel of diner. Aan alles blijkt dat je je hier in het hart van de wijnstreek bevindt. Flessen wijn uit de regio staan mooi geëtaleerd in Café-Bistro Woods en in de Vinotheek ben je welkom voor een wijnproeverij.

Wat maakt Mont Royal zo bijzonder?

Landal is Landal denk je misschien, maar deze nieuwe energieneutrale huisjes zijn uniek. Hoe fijn is het om comfortabel vakantie te vieren en ook nog iets bij te dragen aan het milieu! Het restaurant past goed bij de nieuwe vakantiewoningen en de locatie is perfect om alle hoogtepunten van het Moezeldal te bezoeken. Van Trier tot Cochem en van Bernkastel Kues tot Traben Trarbach. Fiets over de Mosel Radweg, wandel door wijngaarden en bewonder de spectaculaire hangbrug Geierlay. Ontdek een authentiek stukje Duitsland, vanuit een moderne vakantiewoning.

Ga naar de website


Landal Mont Royal K64, 54536 Kröv, Duitsland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: