Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
Landgoed Heerdeberg
Restaurant met buitenkeuken
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 voor een voorgerecht
Ga naar de website Reserveren

Puur & (h)eerlijk eten op een bijzondere locatie

Landgoed Heerdeberg ligt niet ver van Maastricht, net buiten Cadier en Keer. De locatie aan de rand van de mergelrotsen is bijzonder, het verhaal van de Heerdeberg uniek. Een heerlijke plek voor koffie, lunch of diner, voor een tussenstop tijdens je wandeling of een paar uur borrelen met vrienden.

Met recht een Bijzonder Plekje

Wanneer je aan komt rijden op het landgoed, zie je als eerste een langgerekt wit gebouw; de voormalige stallen waarin nu het restaurant gevestigd is. Stap door de heg de tuin in en betreed een wereld waarin met respect voor mens en dier wordt geleefd, gekookt en geproefd. In de tuin aan de rand van de rotsen vind je, naast kruiden voor in je thee (en over het eten), rode stoelen verspreid over het grote terras. In de hoger gelegen kuipstoeltjes zak je graag weg op een mooie zomeravond. Of zoek een plekje bij de buitenkeuken, waar tijdens de zomermaanden de BBQ regelmatig aan gaat. Voor mooie stukken vlees en gegrilde groente uit eigen tuin. Bij minder mooi weer is de veranda een gezellige plek of het restaurant. Loop binnen en laat je verrassen door pure smaken die je raken.

Eten met respect voor de natuur

‘Wij zijn boer, slager en kok ineen. Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. We kennen de voedselketen en houden haar gezond en transparant. Onze dieren hebben recht op een waardig en gelukkig leven. En onze gasten hebben recht te weten wat ze eten.’

Wanneer je bij Coen en Sanne te gast bent, ontdek je wat echt lekker en puur is. Vlees van eigen koeien en varkens op tafel, groente uit eigen moestuin, kruiden uit de tuin; alles in balans met de natuur. Ga het zelf proeven! Dat doen vegetariërs ook. ‘Zelfs die eten hier vlees’, meldt Coen tijdens ons bezoek.

Streekmarkt op Landgoed Heerdeberg

Nog meer proeven? Bezoek de Heerdeberg op de 1e of 3e zondag van de maand wanneer er een streekmarkt is op het landgoed. Een 10-tal kramen met mooie producten, van brood tot schapenkaas en vachten, wacht op je.

Bezig...
Ga naar de website
Tip van Marleen

Maak vanuit Landgoed Heerdeberg de wandeling ‘Rondje Bemelen’. De route van 9,5 kilometer leidt je door de mooiste landschappen met mergelrotsen, akkers, heuvels en vakwerkhuizen. Perfect om eetlust op te wekken voor bij de Heerdeberg.Landgoed Heerdeberg Pater Kustersweg 20, 6267 NL Cadier en Keer

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: