Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Lang weekend weg
Gun jezelf een paar dagen vrij en boek een lang weekend weg. Kies voor een Bijzonder Plekje en geniet van het echt even helemaal weg zijn. Een paar dagen naar zee, opladen in de natuur, cocoonen in een wellness huisje of je laten verwennen in een boutique hotel: een lang weekend weg doet wonderen!

Tips nodig voor je lange weekendje weg?

Kies voor deze plekjes »

Een lekker lang weekend weg

Een weekendje weg gaan is al fijn, een lang weekend weg is helemaal lekker. Een lang weekend loopt meestal van vrijdag tot maandag. Die ene dag extra geeft je de kans om extra te genieten. Maar liefst een dag langer om de omgeving te verkennen, om ongegeneerd lekker lang in bed te blijven liggen, dat ene boek uit te lezen, nog eens extra uit eten te gaan, een extra lange wandeling te maken, lekker lang op te blijven…. Hoe je je lange weekend weg ook invult, het is gegarandeerd genieten!

Ontbijt op bed in het kasteelhotel

Met wie ga jij een paar dagen weg?

Er zijn zoveel redenen te bedenken om een paar dagen weg te gaan. Je hebt iets te vieren met de liefde van je leven, of je wilt de liefde vieren. Het wordt de hoogste tijd om eindeloos bij te kletsen met je vrienden en vriendinnen die je veel te weinig ziet. Wordt het ook niet weer eens hoog tijd voor de familiereunië? En hoe heerlijk is het om een paar dagen weg te gaan met je gezin? Even een andere omgeving, echt tijd voor elkaar maken.

Ook als je alleen een weekend weg wilt of hoognodig er even tussenuit wilt, is een lang weekend weg een goed idee. Opladen in de natuur, je hoofd leegmaken tijdens een lange wandeling of een mooie stad bezoeken.

Tips voor een lang weekend weg

Rest de vraag, waar ga je heen tijdens je weekend? Wat denk je van de volgende mogelijkheden:

Met die dag extra kun je ook iets verder weg dan je misschien in eerste instantie van plan was. Een weekendje weg in België of de grens over naar Duitsland; het zijn beide goede opties. Wat dacht je van een stedentrip in België, zoals naar Brugge of Leuven? Of rijd vanaf het midden van ons land in zo’n drie uur naar Noord-Duitsland, naar Ost-Friesland in Nedersaksen. De kust langs de Waddenzee is prachtig, er liggen Waddeneilanden en verrassend mooie dorpjes.

Bekijk op je gemak het aanbod op Bijzonder Plekje, tips genoeg voor een weekend lang genieten!

 

Vakantiehuis met verlichting in het bosIn een paar dagen vakantiegevoel

Gun jezelf een paar dagen vrij en boek een lang weekend weg. Kies voor een Bijzonder Plekje en geniet van het helemaal weg zijn.