Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Le Vieux Moulin
5-persoons vakantiehuis
2 - 5 personen
vanaf € 675 per week
Ga naar de website

Een oase van rust, net over de grens

Le Vieux Moulin is een 5-persoons vakantiehuis, net over de grens in België. Een knus, warm en gezellig huis, in een voormalige watermolen. Een fijne plek met je gezin, maar zeker ook een romantische hideaway voor twee!

Vakantiehuis met houtkachel en hot tub

De watermolen is door eigenaar Marcel duurzaam gerenoveerd en verbouwd, tot het heerlijke huis dat het nu is. Een plek om tot rust te komen, te ontspannen en samen te genieten. Het huis is geschikt voor vier volwassenen of voor een gezin met drie kinderen. De woonkamer met houtkachel is ingericht in een mix van hip, brocante en landelijk. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Vanaf de eettafel (zo’n fijne plek in huis!) kijk je uit over het riviertje, dat direct langs het huis stroomt.

Le Vieux Moulin heeft twee slaapkamers, een tweepersoons kamer met een houtkachel en een kamer met een drie bedden boven elkaar. De tuin is diep en bestaat uit een stukje privé bos en een terras met een heerlijke hot tub (apart te reserveren).

Belgisch Limburg of toch Frankrijk?

Het dorpje Dalhem ligt net over de grens bij Maastricht, in Franstalig België en dat maakt het mede zo leuk. Je bent in België, maar het voelt als Frankrijk. Het omliggende glooiende landschap, tussen de Voerstreek en de Ardennen in, draagt daar een steentje aan bij. Wandel voor het ontbijt naar het bakkertje voor een paar verse croissants. De rest van de dag ligt open. Ga je fietsen, wandelen, naar de antiekmarkt in Tongeren of shoppen in Maastricht?

Ga naar de website


Le Vieux Moulin Dalhem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: