Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Les Trois Comtes
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 99 in het laagseizoen

Bijzonder overnachten in Zuid-Frankrijk

Les Trois Comtes is een stijlvolle B&B met luxe kamers en royale suites. Provençaalse charme en Parijse flair in een 300 jaar oud herenhuis in het dorpje Saint-Hippolyte-du-Fort in Zuid-Frankrijk.

Te gast bij Les Trois Comtes

Deze chambres d’hôtes is zo’n adres waar alles klopt. Een plekje waar je je als gast graag een paar dagen in de watten laat leggen, je wordt met liefde ontvangen door de gastvrije Gerard en Wybrich. De ruime kamers en suites zijn stijlvol ingericht, met zachte, serene kleuren die rust uitstralen. De prachtige veranda is een plek, waar je het liefst de hele dag zit. Boek er bij, drankje, hapje, uitkijken op de oude ommuurde stadstuin met zwembad. Af en toe een verfrissende duik…

Het ontbijt wordt bij mooi weer op de veranda geserveerd. In het hoogseizoen wordt er 2x per week gekookt, een table d’hôtes met producten van de lokale markt. Daarnaast heeft de B&B een kleine kaart met salades, Franse kaas(plank) en charcuterie. Ideaal wanneer je de deur niet meer uit wilt.

Ontdek de charme van de Languedoc

Toch kan ik je van harte aanbevelen om wat van de omgeving te ontdekken. De ligging van Les Trois Comtes is perfect. Stad, strand en natuur liggen allemaal binnen bereik. De steden Montpellier en Nîmes liggen op 45 minuten rijden, binnen een uur sta je op het strand langs de Middellandse Zee en de bergen van Nationaal Park de Cevennen liggen om de hoek.

Bezig...
Ga naar de website


Les Trois Comtes 14 Rue Blanquerie 30170 Saint-Hippolyte-du-Fort, France

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: